Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Timsah zorlu virajda

/ Kaynak: İHA
Timsah zorlu virajda

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor, yarın sahasında ağırlayacağı Trabzonspor mücadelesinde sahadan 3 puan ile ayrılarak yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor

Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında sahasında Karadeniz ekibi Trabzonspor'u konuk edecek. Ligin 13. haftasında Kardemir Karabükspor deplasmanından puansız dönen Timsah, bordo-mavililer ile oynayacağı mücadelede sahadan 3 puan ile ayrılarak yeniden galibiyet serisi elde etmek istiyor.


87. RANDEVU
İki ekip yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte 87. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 86 resmi müsabakada Bursaspor sahadan 12 kez 3 puan ile ayrılırken, Trabzonspor ise 43 maçta gülen taraf oldu. 31 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.


BURSA'DA TRABZON ÜSTÜN
Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan 41 mücadele ise ev sahibi Bursaspor, taraftarının önünde 11 kez galip gelmeyi başardı. Trabzonspor ise 14 mücadelede yeşil-beyazlıları mağlup etti. 16 müsabaka ise, taraflar birer puana razı oldu. Geride kalan 86 maçta yeşil beyazlılar rakip fileleri 69 kez havalandırırken, Trabzonspor ise 131 kez gol sevinci yaşadı.


DÜDÜK BÜLENT YILDIRIM'DA
Yarın Bursa Atatürk Stadyumu'nda saat 16:00'da başlayacak olan karşılaşmayı Ankara Bölgesi Hakemi Bülent Yıldırım yönetecek. Bursaspor, Bülent Yıldırım'ın görev aldığı 26 maçta 12 galibiyet, 5 mağlubiyet 9 beraberlik elde ederken, Trabzonspor ise, 27 müsabakada sahadan 11 galibiyet, 12 mağlubiyet, 4 beraberlikle ayrıldı. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın, Serkan Gençerler, Özgüç Türkalp ve Yaşar Kemal Uğurlu üstlenecek. Müsabakada 4. hakem olarak ise Erdem İren görev alacak.


BURSASPOR'DA 3 EKSİK, 5 ŞÜPHELİ
Öte yandan yeşil-beyazlılarda zorlu karşılaşma öncesi genç stoper Serdar Aziz sakatlığı sebebiyle, Josue ve Traore ise cezaları sebebiyle forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları bulunan Volkan Şen, Ethem Ercan Pülgir, Emre Taşdemir, Ozan Tufan ve Bekir Yılmaz'ın durumlarının ise maç saati netlik kazanacağı bildirildi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...