Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mourinho'dan güldüren Balotelli hikayesi!

Mourinho'dan güldüren Balotelli hikayesi!

SPOR Haberleri

Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho katıldığı bir televizyon programında Mario Balotelli ile ilgili komik bir anısını anlattı.

Daha önce Inter'in başındayken Rubin Kazan maçında Balotelli ile ilgili yaşadığı bir olayı anlatarak herkesi gülümseten Mourinho bu anılarına bir yenisini daha ekledi.
nbsp;
Bir İngiliz kanalının yılbaşı için hazırladığı özel programa katılan Mourinho'dan Balotelli ile ilgili bir anısının anlatılması istendi. Chelsea teknik direktörü Mario Balotelli'nin anlattığı hikaye şu şekilde;
nbsp;
"Inter'deyken Balotelli'ye saat iki gibi odamda görüşmek istediğimi söyledim. Gittiğimde orada değildi. Onu aradım ve bana Formula 1 elemelerinde olduğunu söyledi. Mario benim ofisime gelmelisin dedim. Saat 8 gibi geldiğinde bana 'Seninle ofisinde görüşmeyi her gün yapabilirim ama İtalya'da Formula 1'i yılda sadece bir kez izleyebilirim' dedi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...