'Şampiyon onlar olursa alkışlarım'

'Şampiyon onlar olursa alkışlarım'

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe'nin şampiyon olması durumunda alkışlayacağını söyledi

Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Çaykur Rizespor'u 2-0 yendiği maçın çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Yasaman, "Karşılaşmaya iyi başladık. Önemli olan üç puanı kazanmaktı. Çok iyi futbol yoktu ama kazanmasını bildik. Rakibimiz Fenerbahçe 3-0 kazandı. Bizde 2-0 kazandık. Çok gol kaçırdık. Bu maçın farklı bitmesi lazımdı." diye konuştu.


Maça girdikten 3 dakika sonra sakatlanarak oyundan çıkan Burak Yılmaz konusunda ise İkinci Başkan, "Burak'ın sakatlanması üzücü bir olay. Oyunun bitmesine 10 dakika kalmış, 2-0 öndeyiz. Onu oyuna koymaya gerek yoktu. O anda antrenör ne düşündü bilemem." Hamdi Yasaman, takımın kadrosunun iyi olduğunu transfere gerek olmadığını ifade etti.


AZİZ YILDIRIM'A KATILIYORUM
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Havuzdan çıkarız. Bizim daha fazla para almamız" gerekiyor açıklamalarının hatırlatılması üzerine Galatasaray İkinci Başkanı, "Marka değeri ve en çok taraftarı olan üç takım var. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş. Bir kere bu havuzu yaparken, marka değerini ve seyirci potansiyelini değerlendirmek lazım. Burada eşitsizlik var. Aziz Yıldırım'a ben de katılıyorum. Marka değeri ve seyircisi en fazla olan kulüplerin daha fazla gelir elde etmesi lazım. Aziz Yıldırım'ın sözlerine ben de katılıyorum. Bakın, seyirci azaldı, gelirlerimiz azaldı, masraflarımız çok. Zaten başkanımız da 'Ben hukukçuyum hesaptan anlamam ama o tüccardır, onun dediği doğrudur' dedi. Ben de Aziz Yıldırım'a katılıyorum. Bence Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın bir araya gelip meseleyi konuşması lazım. Ben bu teması yapmak isterim. diye konuştu.


FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLURSA ALKIŞLARIM
Hamdi Yasaman, Fenerbahçe şampiyon olursa kendisinin de alkışlayacağını belirterek, "Fair-play içinde mücadele edeceksin ve rakibin şampiyon olursa onu alkışlayacaksın. Ben de alkışlarım. Üzülürüm ama onun da hakkını vermek lazım. Sportmenlik bu."


Bir gazetecinin "Hamza Hamzaoğlu küçükken Galatasaraylı olduğunu açıkladı." demesi üzerine espirili bir şekilde "Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçeliyse sonra doğlu yolu bulmuş, Galatasaraylı olmuş."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...