Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak Yılmaz'dan sakatlık açıklaması

/ Kaynak: DHA
Burak Yılmaz'dan sakatlık açıklaması

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray'ın golcü yıldızı Burak Yılmaz sakatlığından dolayı çok üzgün olduğunu söylerken, Bursaspor maçının da zorlu geçeceğinin altını çizdi.

Burak Yılmaz, Çaykur Rizespor karşısındaki sakatlığıyla ilgili olarak; "5 gün tedavi gördüm. 6. gün çok iyi idman yaptım. Hiçbir ağrı hissetmedim. Çok driplingler yaptım, depar attım. Hiçbir ağrı hissetmedim. Hocam da oynatmak istemiyordu. 'Hocam lütfen 15 dakika oynayayım' dedim. Hocam beni kıramadı. Göz göze de geldik. Ne kadar oynamak istediğimi gördü. İyi de ısındım. Antrenmanda yaklaşık 40 depar attım. Hiçbir şey yoktu. Maçta depara ilk çıkış anında ağrı hissettim. Geçer diye düşündüm ama olmadı. Kısmet, çok çok üzgünüm. Böyle bir sakatlık daha önce yaşamamıştım. Ne olduğunu bilmiyordum. Herkes oynamak istiyor. Bu sene çok önemli, herkes takımın galip gelmesini istiyor ama kendi adıma hata yaptım. Çok korkulacak bir şey değil. Eski sakatlığımın biraz daha nüksetti. Bir daha yaşadığım için korkuttu beni"diye konuştu.

Hafta sonunda oynayacakları Bursaspor maçına da değinen Burak Yılmaz, "Önümüzde Bursaspor maçı var. Bursaspor, çok değerli bir hocası ve oyuncuları olan ligin en önemli takımlarından bir tanesi. Zorlanacağımızı düşünüyorum ancak her maç zorlu. Taraftarımızın desteğiyle pazar günü de bu sınavdan geçeceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...