İsmail Kartal'dan transfer açıklaması

İsmail Kartal'dan transfer açıklaması

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kayserispor mücadelesinin sonrasında konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kayserispor ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE KARTAL'IN SÖZLERİ...
Mücadeleyi değerlendiren Kartal, "Maçın ilk yarısında iyi değildik, konsantre olamamıştık. İkinci yarı daha da konsantre olduk, iyi oynadık, istediklerimizi rakibe hissettirmeye başladık. Kendimizie daha yakışır bir mücadele ortaya koyduk, gençlerimize de şans verdik. Sonuçta sakatlık olmadı, bir tek Hasan Ali'de ufak bir problem var. Yolumuza devam ediyoruz," dedi.

"SOW'UN DÖNÜŞÜ SEVİNDİRİR"
Mouusa Sow'un Senegal Milli Takımı'ndan dönecek olmasının sevindirici olduğunu kaydeden teknik adam, Sow'un dönecek olması mutluluğumuzu arttırır. Onun adına belki mutluluk değil, ama bir oyuncumuzun sakatlık olmadan takımımıza katılması bizim için olumlu bir gelişme. Kuyt'ı 2 gündür antrenmanlara çıkarmıyoruz, bir aksilik olmazsa, onu hafta sonuna yetiştireceğiz. Emre Belözoğlu'nun oynaması mümkün görünmüyor" ifadelerini kullandı.

"TRANSFER YAPACAĞIZ GİBİ GÖZÜKMÜYOR"
Fenerbahçe Teknik Direktörü, transferle ilgili soruya ise, daha önceki açıklamalarının tersine, "Şu anda transfer yapacağız gibi de gözükmüyor." sözleri ile cevap verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...