HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaray'ın hocasına ceza

Kaynak: AA
Galatasaray'ın hocasına ceza

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Basketbol Federasyonu, Galatasaray Odeabank Başantrenörü Memnun'a 1 maç ceza verdi.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, NSK Eskişehir Basketli oyuncu Walsh'a 3, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Balazic'e 2 maç ceza verdi. Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun'a da 1 maç ceza aldı. Kurul toplantısının ardından yapılan açıklamaya göre, Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) TOFAŞ ile yaptıkları maçın sonunda hakemlere yönelik küfürlü ifadeleri nedeniyle 3 maç ceza verilen NSK Eskişehir Basket oyuncusu Walsh, aynı zamanda 10 bin lira para cezasına çarptırıldı.


TBL'de, Rönesans TED Ankara Kolejliler ile yaptıkları maçta, rakip oyuncuya yönelik davranışının ardından diskalifiye edilen İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Balazic ise iki maç cezaya ek olarak, 7 bin 500 lira da para cezası aldı. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) Abdullah Gül Üniversitesi ile yaptıkları mücadelede, iki teknik faul aldığı için diskalifiye edilen Galatasaray Odeabank Başantrenörü Memnun'a, bir maçın yanı sıra 2 bin lira para cezası verildi.Kurul ayrıca, TBL ekipleri Galatasaray Liv Hospital'a 20 bin, Beşiktaş İntegral Forex'e 15 bin, NSK Eskişehir Basket'e 8 bin, Muratbey Uşak Sportif'e 3 bin, TKBL temsilcileri Edirne Belediyesi Edirnespor'a 15 bin, Fenerbahçe'ye de 10 bin lira para cezaları verdi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...