Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da futbolcular büyük jest

Galatasaray'da futbolcular büyük jest

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Bursaspor maçı öncesi yönetim oyunculara büyük bir jest yaptı ve yaklaşık 5 milyon Euro'yu bulan alacaklar yatırıldı.

Galatasaray Yönetimi, kritik Bursaspor mücadelesi öncesi takıma moral vermek adına önemli bir hamle gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı oyuncular bir süredir ödemeler konusunda sıkıntı yaşıyordu. Yönetim, oyuncularla görüşerek yaşanan sıkıntıların kısa süre içinde çözümleneceğini ifade etmişti.
nbsp;
Yönetim, Bursaspor maçı öncesi takım içinde yer alan tüm futbolcuların ödemelerini gerçekleştirdi. Sarı kırmızılı oyuncuların yaklaşık 5 milyon Euro tutan alacakları gün içinde yatırıldı. Kritik mücadele öncesi yaşanan bu gelişme futbolcular için büyük moral kaynağı oldu.
nbsp;
Yönetim ayrıca Erkek Basketbol ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın alacaklarını da kısa sürede ödeyeceğini bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...