Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PSG kayıp vermedi

PSG kayıp vermedi

SPOR Haberleri

Fransa Ligue 1'in 23. haftasının açılış maçında Paris Saint Germain ile Rennes karşı karşıya geldi.

Parc des Princes'te oynanan mücadele 1-0 ev sahibi Paris'in üstünlüğüyle sona erdi. nbsp;Paris Saint Germain'e galibiyeti getiren golü 29. dakikada Ezequiel Lavezzi attı.
Maçın ilk fırsatını Fallou Diagne ile Rennes kaçırdı. 29. dakikada Ibrahimovic'in müthiş pasıyla başlayan atakta Rabiot Pastore'yi, Pastore de Lavezzi'yi buldu ve gol geldi. Golden 5 dakika sonra Rennes, bu kez Abdoulaye Doucoure ile gole çok yaklaştı ancak Paris'in İtalyan kalecisi Sirigu müthiş bir kurtarış yaptı. Devrenin bitmesine saniyeler kala ise Ibrahimovic mutlak bir fırsatı değerlendiremedi.


İkinci yarı, Cavani'nin Costil'i aşamadığı pozisyonla başladı. 54'te Pastore'nin frikiği çok tehlikeli oldu. Maçın sonuna doğru Rennesli Henrique gole çok yaklaştı ancak skoru değiştiremedi.


Bu sonucun ardından Paris Saint-Germain 47 puana yükseldi ve maç fazlasıyla lider Lyon ile arasındaki puan farkını 1'e indirdi. Orta sıralarda yer alan Rennes ise 30 puanda kaldı. Paris gelecek hafta lider Lyon'a konuk olacak ve çok kritik bir puan mücadelesi yapacak. Rennes ise sahasında şampiyonluk mücadelesi veren Marsilya'yı ağırlayacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...