Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş kazandı, İzmir sokağa döküldü

Beşiktaş kazandı, İzmir sokağa döküldü

SPOR Haberleri

İzmir'de, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. turunda İngiltere'nin Liverpool takımını elemesi, taraftarlarca sevinçle kutlandı.

Beşiktaş'ın deplasmanda 1-0 kaybettiği ilk maçın ardından, kendi sahasında aynı skorla mağlup ettiği Liverpool'u, penaltılarda 5-4 üstünlük sağlayarak elemesinin ardından İzmir'deki bazı Beşiktaşlı taraftarlar araçlarıyla şehir turu attı. Korna çalarak ve araçlarından Beşiktaş flamaları dalgalandırarak marşlar söyleyen Beşiktaşlılar, kupada tur atlamanın sevincini coşkuyla yaşadı.
Kutlamalarda Cumhuriyet Meydanı da Beşiktaşlı taraftarların sevincine sahne oldu. Meydanda toplanan taraftarlar, çeyrek finali hep birlikte sloganlar atarak kutladı.
UEFA Avrupa Ligi Kupası'nı daha önce müzesine götürme başarısı gösteren Galatasaray taraftarları da Beşiktaşlıların tur sevincine ortak oldu. Takımlarının forması ve flamalarıyla kutlamalara katılan Galatasaraylılar, ezeli rakiplerinin sloganlarına ve marşlarına coşkuyla eşlik etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...