Karşıyaka: 6 - Orduspor: 0

Karşıyaka: 6 - Orduspor: 0

SPOR Haberleri

Hafta içinde PTT 1. Lig ekibi Karşıyaka'nın başına geçen, Ayhan Akman, teknik direktörlük kariyerine fırtına gibi başladı.

PTT 1. Lig'de Karşıyaka, konuk ettiği Orduspor'u 6-0 mağlup etti. Yeşil kırmızılılarda, hafta içinde anlaşmaya varılan teknik direktör Ayhan Akman, lisans işlemleri tamamlanamadığı için müsabakayı tribünden izledi. Müsabakada Karşıyaka'nın cezası nedeniyle kapalı tribüne seyirci alınmadı. Karşıyaka, ligde bu sezon en farklı galibiyeti alan takım oldu.

Stat: Atatürk
Hakemler: Bülent Birincioğlu, Oğuz Terzi, Önder Yılmaz
Karşıyaka: Behram Zülaloğlu, Rıdvan Şimşek, Mehmet Yiğit, Ramazan Sal, Yenal Tuncer, Ahmet Arı (Dk. 65 Mahir Şükürov), Mehmet Ayaz, Mustafa Aşan (Dk. 83 Cenk Güvenç), Juninho (Dk. 72 Mehmet Sıddık İstemi), Kahe, Can Erdem
Orduspor: Göksu Hasancık, Burak Demireğen, Altan Kılıç, Yunus Şimşek, Hüsamettin Tut, Tolga Yılmaz (Dk. 46 Alihan Öztürk), Özgen Erdem, Kaptan Kaan Akgün (Dk. 75 Enes Kılıcaslan), Furkan Mızrak (Dk. 61 Taha Kenanoğlu), Hüseyin Kuday, Murat Torun
Goller: Dk. 32 (penaltıdan), 52 ve 60 Kahe, Dk. 43 Can Erdem, Dk. 45+1 Ahmet Arı, Dk. 79 Mehmet Yiğit (Karşıyaka)
Sarı kartlar: Dk. 74 Mustafa Aşan (Karşıyaka), Dk. 36 Kaptan Kaan Akgün, Dk. 75 Hüseyin Kuday, Dk. 78 Altan Kılıç (Orduspor)

KARŞIYAKA'NIN 12 SEZONDUR EN FARKLI GALİBİYETİ

PTT 1. Lig'de 12 sezondur aralıksız yer alan tek takım olan Karşıyaka, Orduspor'u 6-0 mağlup ederek bu kategorideki en farklı galibiyetini elde etti. 1. Lig genelinde de sezonun en farklı skoruna imza atan Kaf-Kaf daha önce 2005-2006 sezonunda, 26 Şubat 2006 tarihinde İzmir'de oynanan müsabakada Dardanelspor'u 7-2 yenmişti. Ülkemizde 2007-08 sezonundan bu yana forma giyen yeşil-kırmızılı ekibin Brezilyalı futbolcusu Kahe de ilk kez hat-trick yapmanın sevincini yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...