Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Hakan attı, Leverkusen turladı

Hakan attı, Leverkusen turladı
Fotoğraf Başlığı Hakan atti, Leverkusen turladi

DFB Kupası Son 16 turunda Bayer Leverkusen, Kaiserslautern'i uzatmalarda bulduğu gollerle 2-0 yendi ve bir üst tura çıktı.

Kaydet
a- | +A
DFB Kupası Son 16 turunda Bayer Leverkusen, Kaiserslautern ile karşı karşıya geldi. 90 dakikası 0-0 biten karşılaşmayı Leverkusen uzatmalarda 2-0 kazandı ve bir üst tura çıkmayı başardı.

Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda da her iki ekip skoru değiştirecek golü bulamadı ve mücadele uzatmalara gitti. Uzatmanın 102. dakikasında milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu'nun golüyle Leverkusen 1-0 öne geçti.

113. dakikada da bu kez ev sahibi ekipte sahneye Stefan Kiessling çıktı. Kiessling'in golüyle ev sahibi ekip skoru 2-0'a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Leverkusen 2-0'lık galibiyetle bir üst tura çıktı.


Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.