Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni Hami, Ekici

Yeni Hami, Ekici

SPOR Haberleri

Frikikten attığı goller ve duran toplardaki ustalığıyla gurbetçi oyuncu bordo- mavililerin efsanesine benzetiliyor

Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi'nden elendikten sonra lige sarılan Trabzonspor, sahasında K.Karabükspor'u 3-2 mağlup ederken, galibiyete damga vuran isim 2 gol ve bir asistiyle Mehmet Ekici oldu. Hemen her hafta frikikten bir gol atma başarısını gösteren gurbetçi oyuncu, futboluyla da göz kamaştırırken, taraftarlar ve Trabzon yerel medyası Mehmet Ekici'ye "Yeni Hami" lakabını taktı. Bu sezon toplamda 9 gol ve 9 asistle takımına katkı yapan genç futbolcu, bordo-mavililerin "Bombacı" lakaplı efsane golcüsü Hami Mandıralı'ya benzetildi. nbsp;

Sadece Fener'e atamadı

Trabzonspor'un bu sezon ligde oynadığı 22 maçın 19'unda forma giyen, bunların 18'inde ilk 11'de sahaya çıkan Mehmet Ekici, 1528 dakika kaldığı sahada, 8 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Mehmet Ekici, ayrıca Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 asist, UEFA Avrupa Ligi'nde de 1 gol 1 asiste imza attı. Böylece toplamda 9 gol ve 9 asiste ulaşan tecrübeli oyuncu, Cardozo'nun ardından takımın gol golcü oyuncusu da oldu. Genç oyuncu 2015 yılında oynadığı 7 maçtan sadece Fenerbahçe karşılaşmasında gol ve asiste imza atamadı. Yerel basın da Ekici için "Sultan Mehmet", "İyi ki varsın Mehmet'im", "Sağ olasın Mehmet usta" başlıklarını kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...