Albayrak'tan derbi yorumu
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçından iyi bir skorla döneceklerini söyledi
Kaydet
|
"ÖNCE BARIŞ OLSUN"
Deneyimli yönetici, "Derbi maçta sakin olan taraf sahadan galibiyetle ayrılacak. Biz bu maça sakin bir şekilde hazırlanıyoruz. Maçın bilincindeyiz. Skor ne olursa olsun her şeyden önce barış olsun. Gürültüsüz kavgasız bir derbi olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
Abdurrahim Albayrak, haftasonu oynanacak derbi maça yönetim olarak tam kadro gitmeyi düşündüklerini ifade ederek, "Ben daha öncede söyledim. Allah'ın izniyle Biz Kadıköy'e lider olarak gideriz. Tekrar Florya'ya lider olarak döneriz" dedi.
SAKATLARIN DURUMU
Bir basın mensubunun, sakatlıkları düzelen Semih ve Burak Yılmaz'ın son durumunu sorması üzerine Albayrak, "Futbolcularla ilgili karar hocamıza ait. Burak tamamen iyileşti, dün akşam oynayabilirdi. Ama hocamız oynatmayarak onu riske etmedi. Semih uzun bir aradan sonra oynadı. Ağrısı olduğu için sakatlığı tekrar nüksetmesin diye çıkardı. Uzun bir aradan sonra Aydın Yılmaz forma giydi. Keşke gol atsaydı daha mutlu olacaktım" şeklinde yanıtladı.
Bizi Takip Edin
