Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ta yeni hedef Mavuba!

Beşiktaş'ta yeni hedef Mavuba!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın 1+1 yıllık teklifini reddeden Kanadalının Kasımpaşa'yla el sıkıştığı öğrenildi. Siyah-beyazlılar da rotayı siyahi yıldıza çevirdi

Beşiktaş, sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Atiba'nın yerini Lille'de forma giyen Rio Mavuba ile dolduracak. Beşiktaş izleme heyetinin uzun süredir göz hapsinde olan tecrübeli futbolcunun menajeri ile yapılan ilk görüşmelerden olumlu cevaplar alınırken, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki Fransız futbolcu için Bilic'in de onay verdiği öğrenildi. 2007 senesinden beri Lille'de oynayan Mavuba, Villarreal, Bordeaux formalı giyerken 8 kez de Fransa Milli Takımı'nda görev yaptı. Beşiktaş'ın ara transfer döneminde ikna edemediği tek isim olan Atiba'nın ise Kasımpaşa ile prensip anlaşmasına vardığı ortaya çıktı. Beşiktaş'ın 1+1 yıllık sözleşme teklifine sıcak bakmayan futbolcunun Kasımpaşa'dan 3 yıllık sözleşme teklifi aldığı ve el sıkıştığı öğrenildi. Kasımpaşa'nın başına geçen Önder Özen'in takımında görmek istediği Atiba'nın tatile çıkmadan imzayı atacağı belirtildi. nbsp;
Transfer stratejisi belli oldu nbsp;
Ekonomik açıdan zor günler geçiren Beşiktaş'ta yönetim, gelecek sezonun transfer stratejisini de belirledi. Önceliği serbest oyunculara vererek bonservis bedeli ödememeyi düşünen siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi'ne kalınması halinde kesenin ağzını açacak. Bonservisi elinde olan isimleri yakın takibe alan Beşiktaş yönetimi, takımın yaş ortalamasının genç olması nedeniyle takıma tecrübeli isimler katmayı da planlıyor.
Hüseyin EROĞUL


Bilic'in kafası karıştı
Beşiktaş'ta Kasımpaşa galibiyetiyle keyifler yerine gelirken futbolcuların yükselen performansı teknik heyetin yüzünü güldürdü. Kasımpaşa mücadelesinde Sosa, Tolgay ve Mustafa Pektemek'in vites yükseltmesi Teknik Direktör Slaven Bilic'i keyifli bir sıkıntıyla baş başa bıraktı. Sakat olduğu için oynayamayan Veli'nin yokluğunda çift forvetli sistemi bu sezon beşinci kez deneyen Hırvat teknik adam, kalan maçlarda aynı sistemle sahaya çıkmayı planlarken, Veli'nin dönüşüyle orta sahada nasıl bir diziliş oluşturacağına karar veremiyor. Sosa ve Tolgay'ı kulübeye çekmeyi düşünmeyen tecrübeli teknik adam, büyük ihtimalle Veli'yi yedek soyunduracak. Cezası sebebiyle Kasımpaşa maçında forma giyemeyen Gökhan Töre'yi mutlaka oynatacak olan Bilic, orta sahanın solunu ise Olcay ve Sosa ikilisiyle ayakta tutmaya çalışacak.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...