Türkiye Gazetesi E-Gazete Gazete Aboneliği
Türkiye Gazetesi
Arama
SON DAKİKA YAZARLAR BİZİM SAYFA GÜNDEM POLİTİKA EKONOMİ DÜNYA SPOR YAŞAM RESMİ İLANLAR HABER JET İzle
Türkiye Gazetesi
Türkiye Gazetesi
E-Gazete Abonelik
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Haber
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok Next Sosyal
© 2025 İhlas Gazetecilik A.Ş.
Tüm Hakları Saklıdır.
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Bildirin
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Şenol Güneş, bombaladı!
Spor

Şenol Güneş, bombaladı!

Son Güncelleme: 30 Nisan, 2015 - 13:38
Whatsapp İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn Next Sosyal Next Sosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Şenol Güneş, bombaladı!
Fotoğraf BaşlığıSenol Günes, bombaladi!

Şenol Güneş, Kasımpaşa karşılaşması öncesinde Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında futbol gündemindeki olayların değerlendirmesini yaptı.

Kaydet
a- | +A
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa karşılaşması öncesinde Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında futbol gündemindeki olayların değerlendirmesini yaptı.Başkan adaylarından birisi ile toplantısının aynı saate çakışmasına üzüldüğünü belirten Şenol Güneş," Daha önceden haberim olsaydı, bugün toplantı yapmazdım. Özür diliyorum" dedi.


Bu sezon futbol adına yaşanan haksızlıklara ilk kez tanık olduğuna dikkat çeken Güneş, "Ben bu sene gördüğüm futbol haksızlığını hiçbir sezon ne yaşadım ne de gördüm. Yani bu kadar saha kapanmasını, bazen hiçbir şey olmadığında da hem biz, hem rakiplerimiz ceza aldı" şeklinde konuştu.Şenol Güneş, son kupa maçında Fenerbahçe'ye kaybettiklerini ve üzüldüklerini belirtti. Güneş, şunları söyledi:


"Üzüldük tabi. Gol yemeden kazanmayı arzuladığımız maçtı. Muhteşem taraftarımız vardı. Kaybetmeyi hak etmedik. Oyuncularım da ellerinde geleni yapmıştı. Rakibimize pozisyon vermeden 2 gol yedik. İkinci yarıda çok pozisyonumuz vardı. Düşündüğümüz skoru elde edemedik. Böyle güzel bir taraftara ve böyle iyi niyeti oyunculara başarı yakışırdı. Görünen o ki oynadığımızı güzel oyun bütün rakipleri rahatsız ediyor. Bizden çekiniyorlar. Ama bunu değerlendirip, her maçta kazançlı olarak dönmek isteriz. Bu güzel futbolu oynamaya devam edeceğiz. Sahamızda kaybettiğimiz bu avantajımız ikinci maçta lehimize çevirmek için daha çok çalışacağız. Bunu en iyi şekilde yapacak şansızım ve gücümüz var."


"KAZANARAK DÖNMEK İSTİYORUZ"
Ligde 6 maçları kaldığını dikkat çeken Güneş, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Bu turda ilk başlangıç maçımız Kasımpaşa olacak. Her maçımız önemli. Hiçbir mücadeleye ümitsiz çıkmadık ama kazanma garantisi vermedik. Futbol bir oyundur. Sonuç almaya çalışıyoruz. Kasımpaşa maçında da bu amaçla sahada olacağız. Rakibe üstünlük sağlayıp kazanarak Bursa'ya dönmek istiyoruz. Şuanda kupada ve ligde varız. Bu iddiamızı devam ettirmek için olağanüstü çalışmaya ihtiyacımız var. Kazanmaya ihtiyacımız var. 3 rakiple yarışıyoruz. Bursaspor, Trabzonspor ve Başakşehir. Puanlar aynı. Gönül isterdi ki şampiyon olalım ama sezon başında nereden başlayıp nereye geldiğimizi değerlendirmemiz lazım."


ŞAMİL ÇİNAZ'DA KIRIK VAR
"Kasımpaşa maçı öncesinde sakatlarımız var. Fenerbahçe maçı sonrasında Şamil Çinaz'ın ayak tarak kemiğinde kırık şüphesi var. İnşallah bir şey çıkmaz. Serdar, Ozan ve Şener'in de maçla ilgili sakatlıkları var, durumlarına bugün bakacağız. Civelli bizimle olamayacak sezon sonuna kadar öyle görünüyor. Belki bir maç iki maç oynar. Bu hafta belli olur. Dar bir kadro ile çalışıyoruz. Biz bunu gündeme getirmedik. 18 oyuncu, 22 oyuncu kalecilerle birlikte. Kolay iş değil işimiz. Hem kadromuzu oluşturuyoruz hem yarışıyoruz."


"FUTBOL HAKSIZLIĞINI ÜST DÜZEYDE
Taraftarla ilgili çok speküle edilen şeyler olduğunu vurgulayan Güneş, taraftara şu çağrıda bulundu: "Onlar bizim sembolümüzdür. Gururumuzdur, geleceğimizdir. Onların her yaptığı hareket şehrin ve kulübün tanıtımı için örnektir. Büyüklük onlara yakışır. Sadece fair play için bizi desteklesinler. Öyle de oluyor. Ama saha içinde bazı küfürleri anlayamayabiliriz. Şehrimizin büyüklüğü ile orantılı olmasını istiyoruz. Şiddetten, küfürden uzak bir taraftar, takım olmak istiyoruz. Zaten öyleyiz. Ben bu sene gördüğüm futbol haksızlığını hiçbir sezon görmedim. Yani bu kadar saha kapanmasını, bazen hiçbir şey olmadığında da ceza aldık. Hatta talihsizliktir, bilmiyorum ne oldu."


"BAŞAKŞEHİR CEZA ALDI, ŞAŞIRDIM"
Başakşehir takımı da bizim maçta taraftarı nedeniyle ceza aldı. Burada bir şey var o zaman. Başakşehir'in daha önce ceza aldığı yoktur herhalde. Belki ilk defa olmuştur. Taraftarın takımı sevdiğini biliyorum. Takımın da onları sevdiğini biliyorum. Bunu sinerjiye dönüştürmek gerekiyor. Bunu bu hafta gördük. Böylesine muhteşem taraftar önünde kazanmamız onların da coşkusunu artıracaktır. Biz takım olarak da kulüp olarak hiç havaya girmedik ama başımızı da önümüze eğmedik. Şimdi daha güçlü olmak için hem taraftarımızla hem şehrimizle el ele olmalıyız."


TFF KURULLARI TARAFSIZ OLMALI
Önümüzde Türkiye Futbol Federasyon seçimleri olduğuna dikkat çeken Güneş, "Neden kurullarda, yönetimlerde olunmak istediğini şimdi daha iyi anlıyorum. Federasyona kulüplerden adam girmesinin ne amacı olabilir. Futbolun gelişmesi için mi takımların menfaati için mi? Takımların menfaati için görüntü veriyorsa o zaman yanlışlık var. Giremeyenlere haksızlık olur. Federasyon başkanını seviyorum. Aday olur olmaz bilmem. Ama tarafsız bir yönetimin oluşacağı, tarafsız kurulların oluşacağı anlayış getirmek lazım. Maç saatleri ile ilgili, cezalar ile ilgili, hakem tayinleri ile ilgili bütün kurulların tarafsız görüntü vermesi lazım. Buralara kimsenin müdahale edememesi gerekiyor. Yani bir başkana, 'hakemleri arama' dediğiniz zaman bir başka başkanın onunla iletişim halinde olması çok şüphe uyandırır. Buraların düzeltilmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.


BENİM DURUŞUM İLKELERİM BELLİ
Güneş, Bursaspor'da yapılacak kongrede başkan değişikliği olması durumunda tavrının ne olacağının sorulması üzerine, "Başkanımızla daha önceden tanımıyordum. Merhum başkan İbrahim Yazıcı beyi tanıyordum. Burada çok yönetici var, tanıdıklarım var. Benim tanıyıp tanımadığımdan çok iş prensibi önemli. Başkan dost oldu, arkadaş oldu. Yeni biri gelir gider, bunlar olur. Ben giderim, başkası gelir. Bunlara bakmamak lazım, takım olmak lazım." diye konuştu.Tecrübesiz bir takım olduklarını ve bunun sıkıntılarını çektiklerini ifade eden Güneş, kendi güçlerinin abartılmamasını istedi.
Editör: TÜRKİYE GAZETESİ
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn Next Sosyal Next Sosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi | 30 Nisan, 2015 - 13:38
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
X ikonu Facebook ikonu LinkedIn ikonu Next Sosyal Google Haberler ikonu
YORUMLAR
Yorum   0 yorum
ÇOK OKUNANLAR
  • 1
    Liverpool, Salah'ın yerine Türk yıldızı istiyor: 100 milyon avroyu gözden çıkardılar
    Liverpool, Salah'ın yerine Türk yıldızı istiyor: 1...
    Kaydet
  • 2
    Ankara kulislerinde emekli zammı! Masada yepyeni bir rakam var
    Ankara kulislerinde emekli zammı! Masada yepyeni b...
    Kaydet
  • 3
    İstanbul'da okullar tatil mi son dakika? 31 Aralık Çarşamba İstanbul Valiliği açıklaması takip ediliyor!
    İstanbul'da okullar tatil mi son dakika?
    Kaydet
  • 4
    Yurt dışı telefonlar ne zaman açılacak? 2026 IMEI kayıt sıfırlanma tarihi ve ücreti
    Yurt dışı telefonlar ne zaman açılacak?
    Kaydet
  • 5
    Kar tatili uzadı! İşte kar tatili olan iller ve valilik açıklamaları
    2 Ocak Cuma okullar tatil mi, yarın hangi illerde ...
    Kaydet
YAZARLAR
  • İsmail Kapan
    İsmail Kapan 2026 yılından ne bekliyoruz?..
    Kaydet
  • Nur Tuğba Aktay
    Nur Tuğba Aktay 2026'ya girerken: Dağılmadan yürümek...
    Kaydet
  • Sevil Nuriyeva
    Sevil Nuriyeva Herkes “patron” olmak isterse?!
    Kaydet
  • Salih Uyan
    Salih Uyan 2025 yılında ne öğrendim?
    Kaydet
  • Kemal Belgin
    Kemal Belgin Beşiktaş ayıp ediyor
    Kaydet
Bize Haber Verin

Editör masasıyla bilgi ve materyal paylaşmak için tıklayın

GÖZDEN KAÇMASIN
  • Jackie Chan'den Gazze duyarlılığı!
    Jackie Chan'den Gazze duyarlılığı!
    Kaydet
  • Putin'in 5.5 milyar TL'lik malikanesi açığa çıktı: Ev değil adeta bir şehir!
    Putin'in 5.5 milyar TL'lik malikanesi açığa çıktı: Ev değil adeta bir şehir!
    Kaydet
  • Milyonlarca arı, kovana dönemeden öldü!
    Milyonlarca arı, kovana dönemeden öldü!
    Kaydet
  • 600 kiloyla Guinness rekoru kırmıştı: Dünyanın en kilolu insanı hayatını kaybetti
    600 kiloyla Guinness rekoru kırmıştı: Dünyanın en kilolu insanı hayatını kaybetti
    Kaydet
  • The Simpsons 2025'i yıllar önceden bildi: Korkutucu tahminler tek tek gerçekleşti!
    The Simpsons 2025'i yıllar önceden bildi: Korkutucu tahminler tek tek gerçekleşti!
    Kaydet
ÖNE ÇIKANLAR
BAHÇELİEVLER BELEDİYE BAŞKANLIĞI
DUYURU, MEDYA TAKİP VE BASKI HİZMETİ
Kaydet
Veliaht ve Halef neden yok? Yeni bölüm tarihleri yayın akışında belli oldu
Veliaht ve Halef neden yok?
Kaydet
Ankaralılar bidonlarla çeşme başında! Dondurucu soğukta su krizine isyan ettiler
Dondurucu soğukta su krizine isyan ettiler
Kaydet
SONRAKİ HABER
Türkiye Gazetesi
Google Haberler E-GAZETE ABONE OL GİRİŞ
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Haber
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok Next Sosyal
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Let me Know
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
© 2025 İhlas Medya Grubu. Tüm Hakları Saklıdır
Son Dakika Site Haritası RSS KVKK Aydınlatma Metni Gizlilik Politikası Çerez Politikası