Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Semih Erden: Şampiyonluk sürpriz olmaz

Semih Erden: Şampiyonluk sürpriz olmaz

SPOR Haberleri

F.Bahçe Ülker'in başarılı pivotu, kariyerinde ilk defa Euroleague Dörtlü Finali'nde boy gösterecek olmanın sabırsızlığını yaşıyor

Murad TAMER
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın milli yıldızı Semih Erden bu aralar hayatının en hayecanlı dönemlerinden birini yaşıyor. İspanya'nın Madrid şehrinde 15-17 Mayıs tarihlerinden düzenlenecek Dörtlü Final'de boy gösterecek olan başarılı pivot, ilk defa bu organizasyonda yer alacağı için sabırsızlandığını söyledi. Uzun zamandır bu başarıya ulaşmak için takım olarak çabaladıklarını belirten 28 yaşındaki oyuncu, "Heyecanımız dorukta ama bunu sahaya olumlu olarak yansıtmamız gerekiyor" dedi. Takım olarak kimyalarının çok iyi olduğunu dile getiren 2.13'lük dev, "Çok iyi takım olduk. Herkes birbiriyle iyi anlaşıyor ve arkadaşlık ortamımız da çok güzel. Bu da saha içine yansıyor. Bizi buralara getiren etkenlerden biri de bu" dedi.
İlk hedef Real Madrid
Takım olarak en büyük hedeflerinden birini gerçekleştirdiklerini belirten Semih Erden, şu anda sadece Real Madrid maçına odaklandıklarını söyledi. Avrupa şampiyonluğunu düşünmek için erken olduğunu ifade eden milli oyuncu, nbsp;"Şampiyon olur muyuz diye düşünmekten ziyade önceliğimiz ilk maçımız. Dörtlü Final bizim için Madrid maçından ibaret. Hedeflerimize adım adım baktık. Biz Madrid'i geçelim kimin geleceği fark etmez. Üzerimizde çok büyük bir baskı olacağını zannetmiyorum. Fenerbahçe gibi büyük bir camiada oynuyoruz. Baskı hep var. Çünkü biz hep taraftarımıza en iyisini vermek istiyoruz. İnşallah Dörtlü Final'de de kalıcı oluruz. Önemli olan bu başarıları devam ettirmek" diye konuştu.
THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde iddialı olduklarını söyleyen Semih Erden, olası bir şampiyonluğun kendileri adına sürpriz olmayacağını söyledi. Takım olarak birbirlerinin dilinden çok iyi anladıklarını ve kusursuza yakın bir ekip haline geldiklerini belirten başarılı oyuncu, "Orada Avrupa'nın en iyi 4 takımı Dörtlü Final oynayacak. Şampiyonluğu kazanmamız kesinlikle sürpriz olmaz ancak çok zorlu bir mücadele gerektirecektir" ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...