Hamza Hamzaoğlu'nun ayakları yere basıyor!

Hamza Hamzaoğlu'nun ayakları yere basıyor!

SPOR Haberleri

G.Saray'ın hocası, "F.Bahçe'nin maçı bizi ilgilendirmiyor. Yarın (bugün) şampiyon olabiliriz ama Rize'yi düşünmek zorundayız" dedi

Gelen gollerde büyük sevinç yaşayan ve maç sonrası hayli rahatlamış görünen Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, şampiyon olacaklarına inandığını belirterek, "Kaldı bir maçımız. Yarın (bugün) şampiyon olma ihtimalimiz var ama bunu düşünerek hareket edemeyiz. F.Bahçe'nin maçı bizi ilgilendirmiyor. Yarın olursak 'hayır' demeyiz fakat hafta sonu oynayacağımız Rize maçına hazırlanmak zorundayız" dedi. Hamza hoca, "Şampiyonluk adına önemli bir maçtı. Kazanmak için nasıl futbol ortaya koymak gerekiyorsa oyuncular bunu ortaya koydu" vurgusu yaparken, "Beşiktaş da iyi oynadı. Bilic ülkemize güzel şeyler kattı" sözlerini kullandı. Burak'ın oyundan çıkarkenki tavrını normal bulan ama, "Sürdürürse anlayış göstermem" diyen Hamza hoca, "Duygun başkana veda ederken şampiyonluk hediye etmek istiyoruz. Kendisinden çok şey kazandık" şeklinde konuştu. Sneijder'in kendisini Mourinho'ya benzetmesine, "O kadar da değil. İnşallah bir gün oluruz" karşılığı veren Hamzaoğlu, "Yeni yönetim beni düşünürse seve seve kulübüme hizmet edebilirim" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...