Kaybedilen şampiyonluk F.Bahçe'de taşları yerinden oynatacak

Kaybedilen şampiyonluk F.Bahçe'de taşları yerinden oynatacak

SPOR Haberleri

Kongrede koltuğu garanti görünen Başkan Yıldırım yepyeni bir Fenerbahçe için kolları sıvadı.

M.EMİN ULUÇ
Şampiyonluk umutlarıyla girdiği sezonda 4. yıldızı ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de değişim için düğmeye basıldı. Hafta sonunda yapılacak kongrede koltuğu garanti görünen Başkan Aziz Yıldırım köklü değişimin startını yönetim kurulundan verdi. Mali açıdan daha güçlü bir ekiple yola devam etme kararı alan Yıldırım, Deniz Tolga Aytöre, Mithat Yenigün, Erhan Türkoğlu, Selim Sapan, Tahir Perek ve Serdar Erkan'la yollarını ayırdı. Önder Fırat ve Ahmet Özokur'u yeni dönem için göreve ikna eden Nihat Özdemir'le temaslarını sürdüren Yıldırım'ın listesine almayı düşündüğü diğer isimler ise, Cihan Kamer, Raif Dinçkök ve Murat Özaydınlı.
Kesenin ağzı açılacak
Futbol takımındaki değişim ise teknik heyetle başlayacak. Kasımpaşa maçının ardından İsmail Kartal ve ekibiyle vedalaşacak olan Aziz Yıldırım, teknik direktörlük koltuğu için Alman hocalarla görüşüyor. Futbolculardan ise, Kuyt'ın yanı sıra Emenike, Mehmet Topuz, Selçuk ve Kadlec'le yollar ayrılacak. Meireles, Bekir, Webo, Serdar da gözden çıkarılan isimler. Sow'a da iyi bir teklif gelmesi halinde kapı açık. Sözleşmesi biten Mert, Egemen ve Emre'yle ise yeniden masaya oturulacak. Fernandao'yla anlaşan, Stoch'u geri çağıran yönetim, Sivas'ta kiralık oynayan Ertuğrul'u da kadroda tutacak. Kaybedilen her şampiyonluk sonrası kesenin ağzını açan Fenerbahçe'yi bu sefer hepsinden pahalı bir transfer dönemi bekliyor.


KAÇAN ŞAMPİYONLUK YILDIRIM'I KAHRETTİ: nbsp;Çok acı çektim
F.Bahçe 2000 Derneği'nin gecesine katılan Yıldırım, "Şu anda başkan değil de üye olmak isterdim" dedi
Fenerbahçe 2000 Derneği'nin 15. kuruluş yıl dönümü dün gece Kalamış'taki Todori Tesisleri'nde kutlandı. Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından hayli üzgün olduğu gözlenen Başkan Aziz Yıldırım, "Şu anda ne olmak isterdiniz?" şeklindeki bir soruya, "Çok acı çektim. Bu gece, bu kürsüde başkan olarak değil, aranızda bir üye olmayı tercih ederdim" karşılığını verdi. Yıldırım, "Kızlarım Amerika'da tahsil yaptı. Onların mezuniyetine gidemedim. Bir gün 'Baba Fenerbahçe'yi bizden daha mı çok seviyorsun' diye sordular. Bir şey söyleyemedim. 3 Temmuz sürecini ortaya attılar. Bize yapmadıklarını bırakmadılar. O zaman, 'Ne şikesi memleket elden gidiyor' dedik, umursamadılar. Bugün birileri 'Aldandık' diyor" vurgusu yaparken, "Ne Fenerbahçe ne de ben bu damgayla dolaşamam. temmuz ayının başında mahkeme bir karar verecek. Bu süreçte ne olacağını hep birlikte göreceğiz. Fenerbahçe; laik bir kurum olarak Atatürk'ün izinde yürümeye devam edecektir. Buna kimse mani olamaz. Yarın (bugün) kapsamlı bir basın toplantısı yapacağım" ifadelerini kullanırken başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı.







UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...