İlk bombayı Fenerbahçe patlattı! O transfer tamam

İlk bombayı Fenerbahçe patlattı! O transfer tamam

SPOR Haberleri

Bu sezon hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe, gelecek yılın kadrosu için çalışmaları hızlandırırken, ilk transfer de netlik kazandı.

Sarı-lacivertliler Süper Lig'deki ilk yılını gol kralı unvanıyla noktalamaya hazırlanan Bursa'nın yıldızı Fernandao ile el sıkıştı. Ligde 22 golü bulunan Fernandao'ya en yakın büyük rakip olan 18 gollü Demba Ba cezası sebebiyle son hafta oynayamayacak. Fenerbahçe'nin yeni hocası henüz netleşmese de yönetim, 28 yaşındaki sambacıyla prensipte anlaştı. Bursa'nın sezon başında satın alma opsiyonuyla Atletico Paranense'den kiraladığı Fernandao için istenen 5 milyon doları çok bulması üzerine Fenerbahçe hemen olaya el koydu. Sambacıyı ikna eden sarı-lacivertliler, Brezilya ekibiyle 5 milyon dolara el sıkıştı. Fenerbahçe Fernando'ya da yıllık 1.8 milyon dolar ödeyecek. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...