Antalyaspor, Ronaldinho'yu da bitirdi

Antalyaspor, Ronaldinho'yu da bitirdi

SPOR Haberleri

Ronnie, "Yakında Türkiye'deyim" mesajı yayınladı. Sambacı, Samuel Eto'o ile birlikte 7 Temmuz'da imza atacak

Antalyaspor'un Samuel Eto'o'dan sonra transfer etmek istediği ikinci dünya yıldızı olan Ronaldinho'nun transferinde de murlu sona çok yakın. Yıldız oyuncunun Türkiye temsilcisi Ümit Akbulut, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Ronaldinho'nun ağabeyi Asis ve Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'le akşam yemeğinde buluştuk. Antalyaspor şartları kabul etti. Sadece 1-2 ufak pürüz kaldı. Onların da kısa sürede giderileceğini ve bu hafta içi imzaların atılacağını düşünüyorum. Ronaldinho 2+1 yıllık sözleşme istedi. Planımız Temmuz ayının 7'sinde Ronaldinho ve Eto'o'nun imza töreninin aynı anda yapılması" dedi.
Eto'o'nun etkisi büyük
Dünyaca ünlü yıldızın ağabeyinden de olumlu açıklamalar geldi. Antalyaspor'la görüşmek için Türkiye'ye gelen ve Ronaldinho'nun menajerliğini de yapan Roberto Asis, "Türkiye çok güzel bir ülke. Tam Ronaldinho'ya göre bir havası var. Eto'o, Ronaldinho'nun arkadaşı. Ona olan saygısı çok büyük. Türkiye'de oynaması, hem Türk halkı, hem de bizim açımızdan çok olumlu" dedi. Türkiye'de forma giyen Brezilyalı yıldızlarla fikir alışverişinde bulunduklarını da söyleyen Ronaldinho'nun ağabeyi, nbsp;"Alex de Souza, Roberto Carlos ve Felipe Melo Türkiye hakkında çok güzel şeyler anlattı" şeklinde konuştu.
Videodan müjde
Ronaldinho'nun Türkiye haklarını elinde bulunduran organizatör ve menajer Ümit Akbulut, kişisel twitter hesabından Ronaldinho'nun videolu mesajını paylaştı. Ronaldinho'nun "Merhaba benim Ronaldinho, herkese selam! Çok yakında Türkiye'de birlikte olacağız" nbsp;dediği belirtildi.den nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...