Pereira, sarı-lacivertlilere oyun felsefesini anlattı

Pereira, sarı-lacivertlilere oyun felsefesini anlattı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, dün antrenman öncesi futbolcularıyla yaptığı toplantıda kendi oyun felsefesini anlattı.

"Net bir oyun fikrim var, net bir oyun görüşüm var" diyen Portekizli hoca, "Savunmada çok agresif bir takım oluşturacağız. Bütün takımın, aynı anda, yüksek şiddetli presle savunma yapması bizim vazgeçilmemiz. Topu kaptırdığımız zaman çok hızlı reaksiyon göstereceğiz. Topu geri alıncaya kadar büyük bir şiddetle baskımızı sürdüreceğiz. Sonrasında ise çok hızlı ve kalabalık hücumlar yapacağız. Saliselik zaman kayıplarını bile kabul etmeyeceğiz" dedi. Antrenmanlara dahil ettiği gençlerden umutlu olduğunu belirten Pereira, "Bu oyuncular arasında A takıma taşıyacağımız isimleri bulma çabasındayız" sözleriyle de gençlere umut verdi.
Topuk Yaylası'na gidiyorlar
Yeni sezon hazırlıklarına 25 Haziran'da start veren Fenerbahçe, bugünden Düzce'ye geçiyor. 11 Haziran'a kadar Topuk Yaylası'nda kamp yapacak olan sarı-lacivertliler da ha sonra İstanbul'a dönerek çalışmalarına Samandıra'da devam edecek. Topuk'ta Rumen ekibi FC Voluntari ve Şanlıurfaspor ile iki antrenman maçı yapacak olan sarı-lacivertlilerin sonrasındaki özel maç programı ise şöyle:

11 Temmuz 18.00
F.Bahçe-Zap Ahan (Düzce Stadı)
14 Temmuz 20.30 nbsp;
Sivasspor-F.Bahçe (Sivas 4 Eylül)
15 Temmuz 21.00 nbsp;
F.Bahçe-Dnipro (Saracoğlu)
21 Temmuz 20.30 nbsp;
F.Bahçe-Olympiakos (Afyon Arena)
22 Temmuz 20.30 nbsp;
F.Bahçe-Marsilya (Afyon Arena) ,



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...