Galatasaray Niasse'ı bitirdi

Galatasaray Niasse'ı bitirdi

SPOR Haberleri

Transferin hızlı takımı Galatasaray, Lokomotiv Moskova forması giyen Oumar Niasse ile anlaşmaya vardı.

Bilal Kısa, Lukas Podolski ve Lionel Carole'nin ardından Galatasaray'ın yeni sezon için renklerine bağlayacağı dördüncü isim Oumar Niasse...

BEKLETİLİYOR

Taraftarların tepkisinden çekindiği için el sıkıştığı Niasse'yi 10 gündür bekleten sarı-kırmızılı yönetim, hafta içi bu transferi kamuoyuna duyuracak.

BONSERVİSİ 800 BİN EURO

Cimbom'un satın alma opsiyonuyla bir yıl kiraladığı Senegalli forvet için kulübü Lokomotiv Moskova'ya 800 bin Euro ödeyeceği gelen haberler arasında. 1 milyon Euro'ya "Evet" diyen Niasse'nin de 10 Temmuz'a kadar Avusturya kampına katılması bekleniyor.

Niasse, 'Baba' diye hitap ettiği Akhisar'dan teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile bir yıllık ara sonrası tekrar çalışma fırsatı bulmuş olacak.

Galatasaray'ın kadrosunda böylece Burak Yılmaz, Umut Bulut, Sercan Yıldırım ile birlikte forvet hattındaki alternatifler de çoğalmış olacak.

ensonhaber

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...