Dursun Özbek: Geriye Messi ve Neymar kaldı

Dursun Özbek: Geriye Messi ve Neymar kaldı

SPOR Haberleri

"Podolski'nin ardından imzalar gelecek. Hem yıldız futbolcuları, hem de gelecek yıllarda forma giyecek isimleri alacağız"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılıların gündemi ve transfer çalışmalarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. GS TV'ye konuşan Özbek, "Podolski'yi uzun süredir izliyorduk. Transferi bitirmek için aceleci davranmadık. Bu Galatasaray'ın iyiliği içindi ki herkes maliyeti gördü. Galatasaray zaten yıldızlar topluluğu, Almanya ve Hollanda Milli Takımı'nın iki tane 10 numarası Galatasaray'da oynuyor. Geriye Messi ve Neymar kalıyor. Belki bir gün onlar da gelir" diyerek taraftara mesaj verdi. Sarı-kırmızılıların başkanı, "Transfer döneminde ilk 11'e girecek, hazır ve kaliteli futbolculara yöneldik. Podolski'nin ardından imzalar gelecek. Taraftarlarımız merak etmesin. Hem yıldız futbolcuları, hem de gelecek yıllarda forma giyecek isimleri transfer edeceğiz. 400 bin forma satışını yakalamayı hedefliyoruz. Takımımız yaşlandı. Önümüzdeki dönemleri düşünerek takımı gençleştirmek istiyoruz. Yetenekli isimleri bu sezon takıma kazandıracağız" dedi.
Wesley Sneijder müjdesi
Dursun Özbek, Wesley Sneijder konusunda ise taraftarın içinin rahat olması gerektiğini dile getirerek, "Sneijder şampiyon takımın 10 numarası. Yönetim olarak aklımızdan hiçbir zaman bu oyuncuyu bırakmayı düşünmedik. 1 yıllık bir sözleşmemiz bulunuyor. Futbolu Galatasaray'da bırakmasını istiyoruz. Sneijder, Galatasaray'ın 10 numarası olmaya devam edecek" diye konuştu. Dursun Özbek, kulübün gayrimenkullerini satmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını da söyleyerek, "Aksine yeni gayrimenkuller kazandırmak için çabalıyoruz. Riva'nın yeniden projelenmesi lazım. Bunun için de çalışmalar başlatıyorum. Çalışmaları dosya şeklinde cumartesi günü genel kurula getireceğiz" açıklamalarında bulundu.
ÖZBEK'TEN İNCİLER...
Sabri ve Bilal'le ilgili eleştirilerin rakiplerimiz tarafından çıkarıldığını ve şampiyonluğumuzun gölgelenmesi için yapıldığını düşünüyorum
Florya'da görevlendirdiğim kardeşim Mehmet Özbek, hem iyi bir G.Saraylı hem de iyi bir inşaatçı.
Galatasaray Store'da yıllık hedefimiz 100 milyon lira.
Haziran ayı içinde futbolculara 50 milyon dolar ödedik. İlk kez sezon sonunda futbolculara borçsuz bir G.Saray vardı.
Euroleague yönetimi, katılımı açık artırmaya dönüştürdü, etik ve mali yapımıza uygun değildi. Bu yüzden katılmadık. nbsp;
GS TV'yi uyduya çıkarmak için çalışıyoruz. Stadı çatısını 7-8 milyon avroya yapacağız.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...