Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Telles, 'Muslera giderse üzülürüm'

Telles, 'Muslera giderse üzülürüm'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın başarılı sol beki Alex Telles, Hamza Hamzaoğlu ve Muslera ile ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray'ın başarılı sol beki Alex Telles, sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile ilgili, "Geçen sene bizi o durumdan aldı. Tabiri caizse tam bir komutan" dedi. Brezilyalı oyuncu Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Transfer teklifi dedikodularıyla ilgili sorulan soruya cevap veren Telles, "Bu tip haberlerle anılmak beni onurlandırıyor. Avrupa'daki takımlarla ismimin geçmesi beni onurlandırıyor. Ama şu anda Galatasaray'a konsantreyim. Bana şu ana kadar gelen resmi teklif yok. Büyük takımlardan teklif gelir ve Galatasaray'ın çıkarları doğrultusunda olursa olabilir" diye konuştu. Fernando Muslera hakkında çıkan transfer söylentileriyle ilgili soru üzerine Telles, "Bu tip haberlerin çıkması hepimizi mutlu ediyor. Böyle haberlerin çıkması işimizi doğru yaptığımızı gösteriyor. Muslera transfer olursa onun için sevinirim. Benim en yakın arkadaşım olduğu için giderse de üzülürüm" şeklinde konuştu.


Podolski transferinin kendisini mutlu ettiğini belirten 22 yaşındaki oyuncu, "Kendini uluslararası anlamda kanıtlamış, tecrübeli bir oyuncu. Dünya Kupası şampiyonluğu var" ifadelerini kullandı. Galatasaray'ın gündeminde olduğu iddia edilen Fransız sol bek Lionel Carole hakkında da açıklamalarda bulunan Brezilyalı yıldız, "Galatasaray çok büyük bir kulüp, geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde gördük ki kadromuzu geliştirmemiz gerekiyor. Benimle aynı mevkide oynayan Carole transferi gerçekleşirse bu rekabet ortamını artırır. Beni de mutlu eder" dedi. Hamza Hamzaoğlu hakkında da açıklamalar yapan genç oyuncu, "Hamza Hamzaoğlu'na çok teşekkür ederim. Geçen sene bizi o durumdan aldı. Tabiri caizse tam bir komutan" değerlendirmesinde bulundu.



Kaynak: Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...