Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor bir üst turda

Trabzonspor bir üst turda

SPOR Haberleri

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda bir üst tura yükseldi.

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Trabzonspor, Lüksemburg ekibi Differande ile 1-0'ın rövanşında deplasmanda karşı karşıya geldi.


Mücadele 2-1 Trabzonspor galibiyetiyle noktalandı. İlk maçta sahadan 1-0 galibiyetle ayrılan Trabzonspor bu maçı da kazanarak adını bir üst tura yazdırdı.


14. dakikada Trabzonspor, önemli bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. Mehmet Ekici'nin ara pasında, ceza alanı sol çaprazında kaleci Weber ile karşı karşıya kalan Waris'in şutunda, Weber'in çeldiği topu savunma uzaklaştırdı.


19. dakikada Trabzonspor golü buldu. Mehmet Ekici'nin soldan kullandığı serbest atışta, ceza alanında iyi yükselen Mustafa Yumlu'nun topa kafa vuruşunda, kaleci Weber'in çeldiği top Salih Dursun'un bulunduğu bölüme doğru havalandı. Bu futbolcu da altıpas içinde yükselip kafayla topu filelerle buluşturdu ve takımını öne geçirdi: 0-1


24. dakikada Rodrigues'in ceza alanı sol çaprazından direkt kaleye doğru gönderdiği topu, kaleci Onur Recep Kıvrak güçlükle üstten kornere çeldi.


37. dakikada Sefa Yılmaz'ın sağdan ortasında, ceza alanında iyi yükselen Yusuf Erdoğan'ın topa kafa vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.


39. dakikada Mehmet Ekici, ceza alanı dışından kullandığı serbest atışta topa sert vurdu. Meşin yuvarlak az arkla yandan auta gitti. Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca takımlar soyunma odalarına 1-0'lık sonuçla gitti.


Mücadelenin 2. yarısında da takımlar bir çok pozisyon buldu. 2. 45 dakikanın ilk golünü ise 81. dakikada Omar Er Rafik kaydetti. Maça nokta koyan gol ise 90. dakikada Soner Aydoğdu'dan geldi. Karşılamanın geride kalan dakikalarında skor değişmedi.

Temsilcimiz Trabzonspor ilk maçta aldığı 1-0'lık galibiyetin ardından bu maçı da 2-1 kazanarak adını bir üst tura yazdırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...