Transfer sihirbazı!

Transfer sihirbazı!

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar 13 milyon avro gibi rekor ücrete sattığı Demba Ba'nın yerini 'sıfır' bonservis bedeli ödeyip doldurdu

Mario Gomez transferi hem Beşiktaş'a hem de Fiorentina'ya taktik değiştirtti. İki kulübün de UEFA gözetiminde olmasından dolayı Mario Gomez, Beşiktaş'a kiralık formülüyle transfer oldu. Fiorentina'dan Gomez'i bedelsiz kiralayan Beşiktaş, Alman oyuncunun alacaklarına karşılık bonservisini almasının ardından yola devam edecek. Geçen sezon Chelsea'den 6 milyon avro karşılığında transfer ettiği Demba Ba'yı 13 milyon avroya satan Beşiktaş, Senegalli oyuncunun yerini bedavaya doldurmuş oldu. Yıllık 2.5 milyon avroya oynayan Ba'ya verdiği yıllık ücretin sadece 1 milyon avro üstüne çıkan Beşiktaş, Gomez'e yıllık 3.5 milyon avro ödeyecek. nbsp;


Beşiktaş akıllandı
Fikret Orman'ın başkanlığının ilk yıllarında Eneramo, Sezer Öztürk, Gökhan Süzen gibi oyuncuları kadrosuna katan ancak bu isimlerden verim alamayan Beşiktaş, son 2 yıldır transferde nokta atışı yapmayı başardı. Geçen sezon kadrosuna Gökhan Töre, Jose Sosa ve Demba Ba gibi isimleri katan Beşiktaş, devre arasında da Tolgay Arslan ve Milosevic'e forma giydirmişti. Bu sene de maliyeti düşük isimlere yönelen ve Tosic ile Beck'i alan Beşiktaş, Quaresma'yı da makul bir ücret karşılığında kadrosuna kattı. Savunmayı Rhodolfo, hücumu da Gomez'le güçlendiren Kartal, transferde akıllandığını gösterdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...