Onur özür dileyecek!

Onur özür dileyecek!

SPOR Haberleri

Süleyman Hurma ile yaşadığı tartışma sonrası futbol gündemine oturan Onur Kıvrak, takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Üsküp'te takımın sportif direktörü Süleyman Hurma ile yaşadığı tartışma sonrası futbol gündemine oturan Onur Kıvrak, takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Yaptığı yazılı açıklamayla özür dileyen ancak Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "O özrü kabul etmiyorum. Kimden özür dilediği belli değil. Senden bir şey istiyorum, özür dile kapansın bu konu" demesinden sonra Onur da bu konuda adım atmaya karar verdi. İzinli olan ve eşi hasta olduğu için İzmir'de bulunan Onur, Trabzon'a geldikten sonra bir basın toplantısı düzenleyip başta Hurma ve Şota olmak üzere bordo-mavili camiadan özür dileyecek. Sonrasında ise yönetim Onur'a para cezası verip affettiğini açıklayacak. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...