Yeniden Gümüşdağ

Yeniden Gümüşdağ

SPOR Haberleri

Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığına Spor Toto Süper Lig takımlarından 18 kulübün oy birliğiyle Göksel Gümüşdağ, yeniden seçildi.

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen olağan genel kurulda Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığına Spor Toto Süper Lig takımlarından 18 kulübün oy birliğiyle Göksel Gümüşdağ, yeniden seçildi. Gümüşdağ, "Sayın başkanlara teşekkür ediyorum. Son 1 yıldır Süper Lig AŞ'nin startını verdiğimiz günden beri TFF başkanı ve yönetimiyle bu işbirliği ve diyaloğu aralıksız devam ettirdik. Hepimizin amacı Türk futbolunun menfaati. Hiçbir zaman Kulüpler Birliği Vakfı ile TFF'nin görevlerini karıştırmadık. Kulüpler Birliği Vakfı olarak Sportif AŞ mutabakat zaptını da imzaladık. Bundan sonraki merci TBMM'dir. Kanun değişikliğiyle birlikte bu da yürürlüğe girecektir" dedi. TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve başkan vekillerinin nezaket ziyaretine geldiklerini söyleyen Gümüşdağ, "Tüm Süper Lig ailesine ve tüm liglere başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Bünyamin Çelik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...