Şota Arveladze'den ilginç çıkış: Mutluluk zor iş

Şota Arveladze'den ilginç çıkış: Mutluluk zor iş

SPOR Haberleri

Futbolcularının sıkıntılı olduğunu söyleyen Gürcü çalıştırıcı, "Demek ki her şey para değil. Gülmek için de yetenek gerekli" dedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Rabotnicki maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Gürcü çalıştırıcı bir gazetecinin, "Mutsuz bir futbolcu profili görünüyor. Bunun sebebi ne?" şeklindeki sorusunu şöyle cevapladı: "Demek ki para insanları mutlu etmiyor. Maalesef insanları mutlu etmek çok kolay olmuyor. Böyle bir sektörde yaşıyoruz. Eğer birisi Trabzonspor'u tanıyorsa, Trabzonspor sevgisinin ne kadar güzel olduğunu biliyorsa, kendisini mutlu edebilir. Her gün arkanda milyonlarca insan varsa bununla mutlu olmak için de biraz da yetenek lazım..."

Onur sorusuna tepki

Üsküp dönüşünde taraftarların kendisini omuzlara almasıyla ilgili bir soruyu da cevaplayan Şota, nbsp;Trabzonspor'un omuzlarda olmasını istediğini belirterek, "Bu şehrin mutlu olmasını istiyorum. Bu sahada biz de mağlup olduk, bizden sonra da mağlup oldular. Ama alkışlanarak çıktığımız çok maç var" dedi. Başarılı çalıştırıcı Onur'a sosyal medyadan destek verdikleri için bazı oyuncuların ilk Rabotnicki maçında kadroya alınmadığını ima eden bir soruyu da tepki göstererek, "Onur'a bağlı oyuncu 4 kişiyse işim çok zor. 25 oyuncunun da kaptana bağlı olması lazım" ifadelerini kullandı.

KAPADOKYA PARDON MAKEDONYA!
Şota Arveladze basın toplantısında yine kırdı geçirdi. Genç teknik adamın, "İlk maçta kendi takımıma güvenerek, bir gün önce gittik Kapadokya'ya.. Yok, Makedonya'ya.. Pardon. Kapadokya orda kaldı. Kayseri'de kaldı kafa" sözleri gülüşmelere neden oldu. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...