Fenerbahçe'nin maç öncesi son hazırlıkları

/ Kaynak: DHA
Fenerbahçe'nin maç öncesi son hazırlıkları

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçe, 2015-2016 Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonunun açılış karşılaşması olan Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki çalışma saat 10.00'da başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından pas organizasyonları ve şut çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda gerçekleştirilen 4 takımlı çift kale maçlarla sürdü. Antrenman bireysel çalışmalarla tamamlandı. Simon Kjaer, Gökhan Gönül ve Robin van Persie çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü.


Sarı-lacivertli takım, 2015-2016 Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonunun açılış karşılaşması olan Eskişehirspor maçı hazırlıklarını 9 Ağustos Pazar günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. Çalışma saat 10.00'da başlayacak.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...