Fenerbahçe, Shakhtar dizilişiyle sahada

Fenerbahçe, Shakhtar dizilişiyle sahada

SPOR Haberleri

Eskişehirspor maçına hazırlanıyor. Sarı lacivertlilerde Shakhtar maçlarındaki kurguda radikal değişiklik beklenmiyor.

Şampiyonlar Ligi'ne Shakhtar Donetsk'e elenerek veda eden Fenerbahçe, gözünü Süper Lig'e çevirdi. Lig'in açılış maçında evinde Eskişehirspor'u konuk edecek Fenerbahçe'de bu maçın hazırlıkları sürüyor. Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda kendi seyircisi önünde oynamanın avantajıyla sezona iyi başlamak isteyen sarı-lacivertli takımda, teknik ekip bir yandan Shakhtar turunun moral bozukluğunu onarmaya çalışıyor.


Sarı lacivertli takımda, kasığında yırtık bulunan Gökhan Gönül'ün tedavisine devam edilirken, milli futbolcunun bu maça yetişmesi zor görünüyor. Teknik direktör Pereira'nın Gökhan'ın yerine Şener Özbayraklı'ya şans vermesi bekleniyor. nbsp;


Geçtiğimiz hafta arasında sakatlık yaşayan Mehmet Topal ise iyi durumda. Tecrübeli oyuncu, görev verilmesi halinde Eskişehirspor maçında sahadaki yerini alabilecek. nbsp;


Shakhtar ile oynanan rövanş maçında sakatlığı nedeniyle kadronun dışında kalan Robin van Persie ise henüz takımdan ayrı çalışıyor. Hollandalı golcü için hafta arasında yapılacak kontrollere göre takıma katılıp katılmama kararı verilecek. Golcü oyuncunun, Eskişehirspor maçının kadrosunda yer alma ihtimali bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...