Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray transfer haberleri (11 Ağustos)

Galatasaray transfer haberleri (11 Ağustos)

SPOR Haberleri

Uzun bir süredir Trabzon ile anılan Eduardo Vargas'ı asıl isteyen takımın G.Saray olduğu ve menajerinin geçen hafta İstanbul'a geldiği belirtildi.

Galatasaray'da Sercan Yıldırım'ın kiralanmasından sonra forvet pozisyonu için takviye yapma kararı alınırken, Hamza Hamzaoğlu'nun eski öğrencisi Oumar Niasse'den olumlu yanıt geldi. Lokomotif Moskova forması giyen golcü futbolcunun 800 bin dolara kiralanacağı öğrenildi. Transferin haftasonuna kadar netleşmesi bekleniyor.

Diğer taraftan Trabzonspor'la yolları ayrılan Uğur Demirok'un transferinde ise Hamza Hamzaoğlu'nun raporuna göre hareket edilecek.

Galatasaray transfer haberleri (11 Ağustos)

Galatasaray için İstanbul'a geldi

Uzun bir süredir Trabzon ile anılan Eduardo Vargas'ı asıl isteyen takımın G.Saray olduğu iddia edildi. Vargas'ın menajeri Ogalde'nin geçen hafta içinde İstanbul'a geldiği belirtildi. Kanatlarda ve forvette oynayabilen Vargas'ın menajerinin G.Saray'la anlaştığı, yönetimin şu anda Vargas için 6 milyon euro isteyen Napoli'yi ikna etmeye çalıştığı bildirildi. G.Saray'ın Vargas için bonservis ödemek yerine Şilili oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralamak istediği iddiası ortaya atıldı.

Galatasaray transfer haberleri (11 Ağustos)

Ibrahimovic: Galatasaray'da teklif aldım

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in, yüksek maliyeti nedeniyle transferine sıcak bakmadığı Zlatan İbrahimovic'ten sevindirici haberler var. Camiadan gelen yoğun baskılar üzerine süper yıldız için çalışma başlatıldı. Sarı-kırmızılı takımın, İsveçli futbolcu için resmen düğmeye bastığı ortaya çıktı. Bu gizli bilgiye sadece Fotomaç ulaştı. İbrahimovic'in menajeri Mino Raiola, Galatasaray'ın 33 yaşındaki İsveçli yıldız için kendisiyle temas kurduğunu itiraf etti. Fransa'da yaşayan İtalyan menajer, Fotomaç'a yaptığı açıklamada, İbra için Galatasaray'ın başlattığı girişimi doğrularken, şu bilgileri verdi:

RESMİ TEKLİF UEFA'YLA GÖRÜŞTÜKTEN SONRA

"Galatasaray, İbrahimovic'i transfer etmek istiyor. Bunu ben değil, bu işlerle ilgilenen herkes biliyor. Ama konuyu bir türlü resmiyet seviyesine çıkarmıyorlar. Galatasaray adına İbra için teklif aldım. Yetkili olup olmadıklarını bilemem ama Fransa'da oldukça nüfuslu kişiler. Galatasaray adına gelip benimle konuştular, bazı bilgiler aldılar. Size söyleyebileceğim şimdilik sadece bunlardır." PSG ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan İbrahimovic, Milan'ın da çok yakın kıskacında. Galatasaray, UEFA ile 15 Ağustos'ta yapacağı finansal fair play toplantısından olumlu sonuç alırsa, Zlatan İbrahimovic'i PSG'den resmen isteyecek.
(Fotomaç)

Galatasaray transfer haberleri (11 Ağustos)

Galatasaray yedek kalecisini buldu

Uzun süredir yedek kaleci arayan Sarı-Kırmızılılar Eskişehirspor Yönetimi'yle anlaştı. Eğer Boffin yıllık ücretinde indirimi kabul ederse, resmi imzalar atılacak.

Fernando Muslera'nın yedeği olarak sıkıntı çıkarmayacak bir kaleci arayan Galatasaray, Ruud Boffin'le anlaşmak üzere... Sarı-Kırmızılılar, Belçikalı file bekçisinden bir süre önce maliyeti nedeniyle vazgeçmişti. Ancak tekrar başlayan girişimler sonucunda, Galatasaray ve Eskişehir yönetimleri el sıkıştı. Hatta Es Es yönetiminin, Boffin'le görüşerek, "Biz Galatasaray'la anlaştık, sen de anlaş" diyerek, tecrübeli eldivene haber gönderdiği öğrenildi.

250 bin Euro indirirse

Sarı-Kırmızılılar, Eskişehir'le bonservis konusunda 1 milyon Euro'ya mutabakat sağlarken, oyuncuya da 500 bin Euro teklif ediyor. İlk etapta senelik 1 milyon Euro isteyen Boffin, 750 bin Euro'ya düşerse, bu transferin en kısa sürede biteceği ifade ediliyor. nbsp;Belçikalı'nın, 2 numara olmayı kabul ettiği, Muslera'nın satılması halinde de, 1 numaraya yükselme şansının bulunduğu bildirildi.
Galatasaray için İstanbul'a geldi

Uzun bir süredir Trabzon ile anılan Eduardo Vargas'ı asıl isteyen takımın G.Saray olduğu iddia edildi. Vargas'ın menajeri Ogalde'nin geçen hafta içinde İstanbul'a geldiği belirtildi. Kanatlarda ve forvette oynayabilen Vargas'ın menajerinin G.Saray'la anlaştığı, yönetimin şu anda Vargas için 6 milyon euro isteyen Napoli'yi ikna etmeye çalıştığı bildirildi. G.Saray'ın Vargas için bonservis ödemek yerine Şilili oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralamak istediği iddiası ortaya atıldı.(Fanatik)

Galatasaray rekora koşuyor! 10 günde...

Ga­la­ta­sa­ra­y'­ın ye­ni se­zon for­ma­la­rı­na il­gi ol­duk­ça yo­ğun. Cim­bom ilk 10 gün için­de 50 bin for­ma sat­tı. Bu ra­kam ge­çen se­ne 10 haf­ta­da ancak el­de edil­miş­ti. Sezon sonu hedefi ise 500 bin.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...