Van Persie müjdesi

Van Persie müjdesi

SPOR Haberleri

Kanarya'da "1 ay forma giymeyecek" söylentisi yayılan 'Uçan Hollandalı' dedikodulara set çekti. Eskişehirspor maçına hazır.

Sarı-lacivertli ekibin Manchester United'dan transfer ettiği Robin Van Persie'nin sakat olduğu belirtiliyordu. Shakhtar ile Kadıköy'deki maçta sonradan oyuna giren Hollandalı yıldızın rövanşta 18 kişilik kadroya alınmaması "Kronik sakatlığı var" söylentilerine neden olmuştu. Ancak tecrübeli forvet hiçbir sıkıntısının olmadığını ispat etti. Van Persie dün Fenerbahçe'nin yaptığı idmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı. nbsp;


İLK MAÇTA FORMASINI GİYECEK nbsp;
Robin van Persie antrenmanın ikinci yarısında ise yardımcı antrenör Fatih Yıldız eşliğinde özel bir çalışma gerçekleştirdi. 32 yaşındaki golcünün problemi olmadığı ve cuma günü ligin açılış maçı olan Eskişehirspor'a karşı forma giyeceği belirtildi. Sarı-lacivertli taraftarlar da Kadıköy'de Van Persie'yi kucaklamaya hazırlanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...