Fenerbahçe zafer istiyor

Fenerbahçe zafer istiyor

SPOR Haberleri

Van Persie, Nani gibi dünya, Ozan Tufan gibi Türk yıldızları kadrosuna katarak yeni bir takım kuran F.Bahçe, açılış maçında Eskişehir'i konuk ediyor.

Spor Toto Süper Lig bugün oynanacak Fenerbahçe- Eskişehirspor mücadelesiyle start alıyor. Teknik direktörü ve 9 oyuncusuyla yollarını ayıran, Van Persie, Nani, Fernandao, Ozan Tufan, Kjaer, Ba, Fabiano, Josef De Souza ve Şener'i transfer eden sarı-lacivertli takım her zamanki gibi şampiyonluk hedefiyle sahaya iniyor. Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki F.Bahçe'de Krasic, kiralık gittiği Bursaspor'dan dönen Holmen ise federasyona bildirilmedi. Al- Ain'den dönen Stoch ise kadroda. nbsp;


Son dakika transferi Ozan Tufan'ın kadroda yer alıp almayacağı da merak konusu oldu. Sarı-lacivertli ekipte geçen sezondan cezaları bulunan Caner Erkin ve Mehmet Topal kadroda yok. Sakatlığı bulunan Gökhan Gönül de oynamayacak. 40 bine yakın kombine satın alan F.Bahçe taraftarının da stadı tıklım tıklım doldurması bekleniyor. Sezonun açılış maçını Fırat Aydınus yönetecek. Yenilenen ve 'akıllı stat' olarak değerlendirilen Şükrü Saracoğlu'ndaki mücadele saat 22.00'de başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...