Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe, Atromitos maçı hazırlıklarına başladı

/ Kaynak: DHA
Fenerbahçe, Atromitos maçı hazırlıklarına başladı

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçe, Atromitos ile Perşembe günü deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçının hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe, Yunanistan'ın Atromitos takımı ile 20 Ağustos Perşembe günü deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçının hazırlıklarına başladı.Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 17.00'de başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Eskişehirspor maçında görev alan oyuncular, antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. Antrenman, ayak tenisi maçıyla tamamlandı.


Gökhan Gönül ve Samuel Holmen, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı yaptıkları özel program dahilinde sürdürdü. Robin van Persie ve Moussa Sow ise rejenerasyonun ardından özel program dahilinde yapılan çalışmayla antrenmanı tamamladı. Teknik heyetten özel izinli olan Michal Kadlec ise antrenmanda yer almadı.


Fenerbahçe, Atromitos maçının hazırlıklarını yarın saat 10.00'da yapacağı antrenmanla sürdürecek.
nbsp;


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...