Galatasaray taraftarına kötü haber

Galatasaray taraftarına kötü haber

SPOR Haberleri

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş maçında attığı gol sonrası Bilic transferi aklına koydu

Galatasaray geçen sezonun 16.haftasında Olimpiyat'ta Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederken derbiye 90+3.dakikada 60 metre top sürüp golünü atan Burak Yılmaz damgasını vurmuştu. 4 Ocak'ta oynanan bu maçın bitiş düdüğünün ardından soyunma odası koridorlarında Bilic yanına gittiği Burak'ı attığı golden dolayı tebrik ederken, "Keşke benim takımımda olsan... Seni çok beğeniyorum. Tam istediğim tarzda bir hücum oyuncususun" dedi. O gün Burak'la çalışmayı kafasına koyan Hırvat teknik adam, West Ham'a gittikten sonra İngiliz ekibinin yönetiminden golcü oyuncunun transferini istedi. nbsp;


8 MİLYON EURO'YA WEST HAM'DA !


G.Saray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz için yeni bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bilic'in çalıştırdığı West Ham, sarı-kırmızılı kulüple iki gündür yaptığı görüşme sonunda 8 milyon Euro bonservis bedelinde anlaştı.


KULÜBEYİ SEVMİYOR


Burak'ın Sivas maçında 11'den kesilmesinin sebebini Sabah Gazetesi yazdı. İnter'le oynanan hazırlık maçında 59. dakikada kenara alınan golcü oyuncu, Süper Kupa'da Bursa karşısında da 63'te çıkarıldı. Rahatsızlığını belli edince kesik yedi


HOCASINA BAKMADI


nbsp;Sivas'ta sürpriz şekilde yedek kalan Burak Yılmaz'ın İnter ve Bursa ile oynanan maçlarda ikinci yarının hemen başında oyundan alınmasına bozulduğu ortaya çıktı. Hamza Hamzaoğlu moralsizliği yüzüne yansıyan yıldız oyuncuyu Sivas deplasmanında ilk 11'e almayınca kriz patlak verdi. Burak maçta golünü atınca da önce tribüne koştu, ardından takım arkadaşlarına sarıldı, Aatif'tan hatalı gol yiyen kaleci Muslera'ya "Senin için" mesajını yolladı ancak yedek kulübesinin yüzüne bakmadı.


DAHA NE YAPAYIM?


nbsp;Sosyal medyadaki eleştiriler Burak'ın canına 'tak' etti. Kendi taraftarının bile sürekli eleştirdiği yıldız oyuncu, "Daha ne yapmam gerek? Gol atıyorum ama yine de kendimi beğendiremiyorum" diyerek yakın çevresine sitem etti. Burak bu yüzden West Ham'ın teklifini ciddi ciddi düşünmeye başladı.


ÖNCE WEST HAM SONRA BÜYÜK TAKIM


nbsp;Burak'ın menajerlerinden Ogan Tarhan, West Ham'ın teklifini doğruladı. Burak'ın Premier Lig'e uyum sağlayacağını düşünen menajerleri, golcü oyuncunun 1 sene içinde Liverpool seviyesinde bir takıma sıçrama yapacağını düşünüyor.


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...