Chelsea'ye 3 tokat

Chelsea'ye 3 tokat

SPOR Haberleri

Mourinho'nun talebeleri kötü bir oyun sergilediği maçta Agüero, Kompany ve Fernandinho'nun gollerine engel olamadı

İngiltere Premier League'in son şampiyonu Chelsea'nin bu sezon henüz yüzü gülmedi. İlk hafta sahasında Sweansea ile berabere kalan Mourinho'nun öğrencileri dün Manchester City'ye 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında Manchester City'nin oyunda mutlak üstünlüğü vardı. Üst üste pozisyonlar yakalayan ev sahibi ekip, aradığı golü 31. dakikada buldu. Ceza sahası önünde topla buluşan Agüero, yanındaki Toure ile duvar pası yaptı. Tekrar topu alan Arjantinli yıldız, ceza sahasına girerken yerden düzgün bir vuruşla topu direğin dibinden ağlarla buluşturdu. İkinci yarıya Jose Mourinho tarihi bir kararla başladı. nbsp;
Terry ilk kez oyundan çıktı!
6 yıllık Chelsea kariyerinde deneyimli taktisyen ilk kez John Terry'yi oyundan çıkarttı ve yerine Kurt Zouma'yı sahaya sürdü. Ayrıca bu durum Terry için Mayıs 2013'ten beri de bir ilk oldu. Chelsea oyunda dengeyi kurmayı başardı ancak City'yi rahatlatan gol Kompany'den geldi. Nasri'nin kullandığı kornere ön direkte kafayı vuran Kompany, 79'da durumu 2-0'a getiren isim oldu. Bu golden sadece altı dakika sonra ev sahibi ekip farkı 3'e çıkarttı. Ceza sahası önünde topla buluşan Fernandinho, uzak mesafeden çok sert vurdu ve maçın skorunu belirledi: 3-0. Bu sonucun ardından Mancheste City puanını 6'ya yükseltirken, Chelsea 1 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...