Maxi, Sabri'yi solladı

Maxi, Sabri'yi solladı

SPOR Haberleri

Aslan'ın gündemine gelen Maxi Pereira, Porto'daki ilk maçında 2 asist yapıp alkış alırken, Sabri Sivas maçında sıfır çekti

Galatasaray'da sağ bek için transfer kararından vazgeçilirken, bu mevki Sabri Sarıoğlu'na emanet edilmişti. Bonservisi elinde bulunan ve Cimbom'un gündemine gelen Benficalı yıldız Maxi Pereira bir diğer Portekiz ekibi Porto'nun yolunu tutarken, çıktığı ilk maçta kalitesini gözler önüne serdi; Sabri ise beklentileri karşılayamadı. Galatasaray'ın sağ beki Sabri'nin mücadele boyunca yaptığı 10 orta ile isabet sağlayamayarak Sivasspor maçının en vasat isimleri arasındaki yerini aldı. Porto'nun yeni yıldızı Pereira ise Guimaraes maçında sahne aldı. 31 yaşındaki oyuncu akıl dolu 2 asist yaparak takımının galibiyetinde başrol oynadı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından, sarı-kırmızılılardaki görevinden ayrılan Futbol Şube Sorumlusu Cüneyt Tanman'ın, "Maxi Pereira'nın Sabri'den daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum" sözleri akıllara geldi. Bu açıklama sonrasında taraftarlar Tanman'a büyük tepki göstermişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...