Beşiktaş transferde hız kesmiyor

Beşiktaş transferde hız kesmiyor

SPOR Haberleri

Yaz transfer döneminde kadrosuna 5 futbolcu katan Beşiktaş, bir orta saha, bir de stoper almak için çalışmalarına devam ediyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, kadrosuna bir orta saha, bir de stoper eklemenin hesaplarını yapıyor.
Yönetim bir süre önce orta saha pozisyonu için Ozan Tufan ve Gökhan İnler ile temasa geçmişti. Bu iki girişimden de olumlu sonuç alamayan Beşiktaş, rotasını İngiltere'ye çevirdi.


Liverpool forması giyen Lucas Leiva'yı listesine alan yönetim, İngiliz ekibi ile görüşmelere başladı. 27 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusunun bonservisine 4 milyon Euro teklif etmeye hazırlanan siyah beyazlılar, bu hafta içinde temaslarını yoğunlaştıracak. nbsp;


2017 yılına kadar Liverpool ile mukavelesi bulunan Leiva'nın takımından ayrılmaya ve Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak baktığı gelen haberler arasında yer alırken, iki kulübün anlaşması durumunda Brezilyalı orta saha oyuncu ile masaya oturulacak. nbsp;


2007 yılında nbsp;bu yana Liverpool'da top koşturan 27 yaşındaki oyuncu, geçen sezon 32 kez forma giydi. Sakatlığı nedeniyle geçen sezon Beşiktaş ile Liverpool arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi eşleşmesinde görev yapamayan Levia, 22 kez Brezilya Milli Takımı formasını terletti.


Beşiktaş bir yabancı stoper almak için de çalışmalara başladı. Teknik direktör Şenol Güneş'in Rhodolfo ile birlikte görev yapacak hızlı bir defans oyuncusu istemesinin ardından arayışlarını sürdüren yönetim, kısa süre içinde belirlediği isimleri Güneş'e sunacak. Alınacak karar sonrası stoper transferi için de resmi adımlar atılacak.


Kaynak: Ntvspor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...