Son Kanarya Feghouli

Son Kanarya Feghouli

SPOR Haberleri

25 yaşındaki kanat oyuncusu ile senelik 3.2 milyon euro'dan 4 yıllığına anlaşan F.Bahçe, Valencia'yı ise 8 milyon euro'ya ikna etti.

Kadrosunu 10 flaş isimle güçlendiren Fenerbahçe, bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Valencia'lı Sofiane Feghouli de sarı-lacivertli formayı giyecek. Cezayirli yıldızın menajeri ile geçen hafta içinde bir araya gelip senelik 3.2 milyon euro'dan 4 yıllığına anlaşan sarı-lacivertli ekip, Valencia ile süren pazarlıklarda da mutlu sona ulaştı. İki kulüp, 8 milyon euro bonservis bedeline el sıkıştı. nbsp;


YARISI PEŞİN, YARISI VADELİ nbsp;
İspanyol ekibin parayı peşin talep etmesiyle uzayan transfer süreci, dün sarı-lacivertlilerin istediği şekilde noktalandı. F.Bahçe'nin 8 milyon euro'nun yarısını Valencia'ya peşin vereceği, kalan 4 milyon euro'nun ise vadeli şekilde İspanyollara ödeneceği öğrenildi. Kanarya'nın Feghouli'nin transferini cuma günü KAP'a bildireceği belirtildi. nbsp;


BAŞ DÖNDÜREN FUTBOLCU!
Sağ kanat ve forvet arkasında görev yapabilen Feghouli, La Liga'da 134 maça çıktı, 21 gol 32 asistlik bir performans sergiledi. Cezayirli yıldız geçen sezon ise 33 karşılaşmada 6 gol atıp 5 asist yaptı. Stil olarak Zinedine Zidane'a benzetilen 25 yaşındaki yıldız, müthiş bir oyun zekasına sahip. Pas yüzdesi ise çok yüksek. Baş döndüren seri çalımları, hızlı adam geçebilme yeteneği ve öldürücü şutları onu farklı kılan diğer özellikleri.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...