Şota, 'Bana taraftar lazım'

Şota, 'Bana taraftar lazım'

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota taraftar desteğini vurguladı

Bordo-mavili takımın teknik patronu Şota Arveladze taraftar ile arasında müthiş bir bağ olduğunu belirterek, "Bırakın bu bağ bozulmasın. Trabzonspor'un bu anlamda benim için son olmasını istiyorum" dedi. Tek başına başarının mümkün olmadığını belirten Şota, "Bir kişi yazı getirmiyor, bir çiçekle bahar olmuyor. Bize şehir lazım. Bu şehrin desteğini hissetmemiz lazım. Bana ve takıma taraftarın içerdeki maçlarda aldığı 25 puan lazım. Maçlara 25 bin kişinin desteğini arkamıza alarak çıkmamız gerekiyor" diye konuştu.


20 yaş daha gençleştim!
Arveladze, Trabzonspor'un teknik direktörü olarak çıktığı ilk maç hakkında ise, "10 ya da 20 yaş gençleştim. 10 saniye bile olsa, insan kendini bu kadar genç hissedebilir mi? 'Ohhh!' dedim, kendi kendime... Hatta içimden, 'Üzerimde bir forma olsa top koştursam' diye geçirdim" yorumunu yaptı. Gürcü çalıştırıcı, Trabzonspor'u 1 numara yapmak için çaba harcadıklarını da vurguladı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...