PSG teklifi arttırdı

PSG teklifi arttırdı

SPOR Haberleri

Telles için ısrarcı olan Fransız devi 6 milyon Euro'luk teklifini 9 milyona çıkardı. Aslan teklife sıcak bakıyor

Fernando Muslera ve Burak Yılmaz'ı satmayacağını açıklayan Galatasaray Yönetimi'nin dün PSG bir kez daha kapısını çaldı. Daha önce Alex Telles için 6 milyon Euro öneren ancak olumsuz yanıt alan Fransız devinin teklifini 9 milyon Euro'ya yükselttiği ortaya çıktı. Brezilyalı sol bekin menajeri Otto'nun da bu gelişme üzerine dün Madrid'e geldiği öğrenildi. PSG 10 teklifini milyon Euro'ya çıkarırsa Brezilyalı sol bek Fransa'nın yolunu tutacak.


2011'İN TEKRARI
Bernabeu Kupası'na Real Madrid'in 2. kez çağırdığı Galatasaray, 2011'deki kupaya da yaklaşmış ama yine alamamıştı. Dört yıl önceki buluşmada Selçuk ile öne geçen Aslan, Ramos ve Benzema'nın gollerine engel olamamış ve maç yine 2-1'lik skorla sona ermişti.


PEREZ'E HEDİYE
İki kulübün başkan ve yöneticileri statta özel yemekte bir araya geldi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kendisine plaket veren Real Madrid Başkanı Florentino Perez'e kalem hediye etti. (Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...