Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzon'da korkunç iddia

Trabzon'da korkunç iddia

SPOR Haberleri

Yurduseven'in "Bir yabancı futbolcu antrenmana silahla geliyor" şeklindeki tweeti ortalığı karıştırdı. Şimdi herkes bu oyuncuyu merak ediyor...

Trabzonspor'da tüyler ürperten bir iddia ortaya atıldı. TRT'nin Trabzonspor muhabiri Barış Yurduseven, Twitter hesabından, "Bir futbol takımında! Bir futbolcu antrenmana belinde silahla geliyorsa; tavsiyem; futbolcu değil, psikolog transferine yoğunlaşmanızdır" şeklindeki ifadeleri, futbol kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Geçtiğimiz sezonun son haftalarında Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı, yine geçen hafta Mehmet Topal'ın aracının kurşunlanması ve önceki gün Şota Arveladze'nin "Ölüm tehdidi alıyorum" açıklamaları sonrası yaşanan bu gelişme büyük paniğe sebep oldu. nbsp;Atılan bu tweet sonrası akıllara ilk olarak Trabzonsporlu Aykut Demir geldi. nbsp;
"Aykut değil yabancı"
Ancak TRT Trabzon muhabiri Yurduseven, bu yöndeki telefon ve tahminler üzerine ''Duyduğum lüzum üzerine" diye yeni bir açıklama daha yaparak; "Bahsi geçen futbolcu Aykut Demir değildir. Vahim olan ise bu futbolcunun yabancı uyruklu olmasıdır'' ifadelerine yer verdi. Emniyet'in yabancı futbolculara ne silah taşıma ne de silah bulundurma ruhsatı vermemesine rağmen yaşandığı iddia edilen bu olay, açıklamalardan sonra gözler Trabzonspor'a çevrilirken, bahsi geçen futbolcunun kim olduğu büyük merak uyandırdı. Konuyla ilgili Sportif Direktör Süleyman Hurma, "Kulüpte üst araması yapmıyoruz. Münferit olaydan hareket ederek doğru bulunmaz" ifadelerini kullandı.
KİMSEYE TEKLİF GELMİYOR
Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze'nin "oyun sistemime uymuyor" diye kadroda düşünmediği oyuncular, kulüpte sorun oldu. Bordo-mavili yönetim, Yatabare, Uğur Demirok, İshak, Serdar Gürler, Fatih Atik ve Soner Aydoğdu'dan kulüp bulmalarını istedi. Ancak oyuncuların bonservis bedelleri ve transferi düşünen kulüplerin yeterli ücreti vermemesi sebebiyle resmi gelişme yaşanmadı.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...