Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şota oyuncuları uyardı: Önce takım olmalıyız

Şota oyuncuları uyardı: Önce takım olmalıyız

SPOR Haberleri

Bordo-mavililere Beşiktaş'ı yenecek güçte olduklarını söyleyen Gürcü hoca, "Hepiniz değerli futbolcularsınız ama bir bütün olmak önemli" dedi

Sahasında Bursaspor'u yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor'da gözler hafta sonunda oynanacak olan Beşiktaş karşılaşmasında. Teknik Direktör Şota Arveladze, bordo-mavili oyuncularla idman öncesinde bir toplantı yaparak uyarılarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, "Hepiniz çok değerli oyuncularsınız. Ayrı ayrı meziyetleriniz var ama bu Trabzonspor'a yetmeyebilir. Bizim bir takım olmamız gerekiyor. Bunun içinde birlikte düşünen, çok konuşan bir ekip olmalıyız. Bizim takımımızda yedek oyuncu olmayacak. Teknik ve taktik olarak bazı maçlarda kenarda kalabilirsiniz ama oyuna girdiğiniz andan itibaren de sahada mücadele eden oyuncudan daha çok katkı sağlayacak bir oluşum içinde olacağız. Bunu sağlarsak hem kendi mutlu olan bir takım hem de camiasını mutlu eden bir ekip oluruz" diye konuştu.
Beşiktaş maçının önemine de değinen Şota, rakibi yenecek güçte ve kalitede bir ekip olduklarını belirterek, "Yeter ki kendi oyun anlayışımızı sahaya yansıtalım" diyerek futbolcularını motive etti. Gürcü teknik adam, Oyuncularıyla yaptığı toplantıyı "Takımla birlikte olmaya başladığım andan itibaren sıkıntıları bir kenara bırakıp kendimi işime veriyorum. Sizlere nasıl yardımcı olmam gerektiği noktasında çalışıyorum. Çünkü burada bir emek var. Bu ekibin bir araya gelmesi çok kolay bir hadise değil. Bizden başarı bekleyen milyonlar var. Burada biz mutlu olacağız ki onları da mutlu edelim" sözleriyle tamamladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...