Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe Atromis önünde

Fenerbahçe Atromis önünde

SPOR Haberleri

Kadrosunu yıldızlarla doldurmasına rağmen Devler Ligi'nden elenen sarı-lacivertliler Yunanistan'dan avantajla dönmek istiyor

Ses getiren transferlerine rağmen Devler Ligi'nde Shakhtar Donetsk'e elenen F.Bahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmek istiyor. Sarı-lacivertliler gruplara kalmak için play-off turu birinci maçında bugün Yunan ekibi Atromitos ile deplasmanda karşılaşacak. İlk maçta kadro kalitesi olarak kendisine göre zayıf olan rakibi karşısında galip gelmek isteyen Fenerbahçe, İstanbul'da oynanacak rövanşa rahat çıkmayı hedefliyor. Temsilcimizde kırmızı kart cezalısı Danimarkalı stoper Simo Kjaer ile sakat olan Gökhan Gönül forma giyemeyecek. Yunanistan'ın başşehri Atina'da Peristeri Stadı'nda oynanacak ve İtalyan hakem Daniele Orsato'nun yöneteceği maç saat 21.00'de başlayacak.
Fenerbahçe Atromis önünde

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...