Pereira beğenmedi

Pereira beğenmedi

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertlilerin hocası, futbolcularına "İşi ilk yarıda bitirmeliydiniz. Hızlı ve coşkulu oynamalısınız" şeklinde konuştu

Atromitos deplasmanında sezonun en çok gol pozisyonu ürettiği maçını oynayan ve 1-0 kazanarak tur yolunda avantaj sağlayan Fenerbahçe, Vitor Pereira'nın eleştirisinden kaçamadı. Cezası nedeniyle saha içindeki yerini alamayan ve maçı otelden izleyen Portekizli hoca, karşılaşma sonrası oyuncularını kapıda karşılayıp galibiyet için tebrik etti ama ikazda bulunmaktan da geri kalmadı. Çok sayıda fırsat yakalamalarına rağmen golü son dakikada bulduklarını vurgulayan Pereira, "İşi ilk yarıda bitirmeliydik. Hatta turu burada garantiye almalıydık. Böyle maçlarda bulduğunu atacaksın. Shakhtar Donetsk karşısında fırsatları harcadığımız için Şampiyonlar Ligi'nden elendik" yorumunda bulundu.
Disiplini elden bırakmayın
Hataları minimuma indirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten tecrübeli hoca, "Çok daha hızlı ve coşkulu oynamalıyız. Hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de taraftarlarımız bizden önemli başarılar bekliyor. Onları hayal kırıklığına uğratmamamız gerek. Bu nedenle maç boyu disiplini kesinlikle elimizden bırakmayı öğrenmeliyiz. Şimdi Ç.Rizespor karşılaşmasına odaklanmalısınız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...