Escobar engel tanımadı

Escobar engel tanımadı

SPOR Haberleri

15. Dünya Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 400 metre engellide yarışan milli sporcu Yasmani Copello Escobar, Türkiye rekoru kırdı ve yarı finale çıktı.

Escobar, eleme serisinde 48.89 saniyeyle birinci olarak Türkiye rekoru kırdı ve yarı finale çıktı. Küba asıllı milli atlet, bu derecesiyle kendisine ait 49.39'luk Türkiye rekorunu da geliştirdi. 400 m engelli yarı finalleri bugün TSİ 13.40'ta başlayacak.

Yaprak dökümü nbsp;
Şampiyonanın ilk gününde piste çıkan Türk atletler dereceye giremedi. Erkekler çekiç atmada Eşref Apak, ilk hakkındaki 73,01 metrelik atışıyla serisinde 10'uncu, genel sıralamada 17. olarak finale kalamadı. Türkiye'yi 3 bin metre engellide temsil eden Halil Akkaş, 8.54.04'lük derecesiyle serisinde 10'uncu, toplamda 30. sırayı alarak elendi. Milli atlet Bekir Karayel ise erkekler maraton yarışını bitiremedi. nbsp;





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...