Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ozan Tufan ilk kez sahada

Ozan Tufan ilk kez sahada

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ozan Tufan, sarı lacivertli formayla ilk maçına çıktı.

Fenerbahçe'nin Bursaspor'dan yeni transferi Ozan Tufan, sarı-lacivertli formayla ilk kez mücadele etti.
İlk kez 18 kişilik maç kadrosuna alınarak yedek kulübesinde yer alan Ozan Tufan, karşılaşmanın 72. dakikasında Diego'nun yerine oyuna dahil olarak sarı-lacivertli forma altında ilk maçına çıktı.
-Çaykur Rizespor penaltı kaçırdı
Ligin ilk haftasını penaltı tartışmaları nedeniyle gergin geçiren Çaykur Rizespor, Fenerbahçe maçında bu kez penaltı kaçırdı.
Gençlerbirliği maçında penaltı atışını kullandığı için teknik direktör Hikmet Karaman ile tartışan ancak hafta içinde özür dileyerek 100 bin lira cezaya çarptırılan Kweuke, bu kez atışı kullanmadı.
Kweuke, karşılaşmanın 31. dakikasında kazanılan penaltı atışı öncesinde Çaykur Rizespor taraftarlarının "Kweuke" tezahüratına ve Deniz Kadah'ın penaltı atışını kullanması için topu kendisine vermek istemesine rağmen topun başına geçmedi.
Teknik direktör Hikmet Karaman futbolcularını bu davranışları nedeniyle alkışlarken, atışı Deniz Kadah kullandı ancak bu futbolcu penaltıyı gole çeviremedi.
Çaykur Rizespor, ligin ilk haftasında Gençlerbirliği deplasmanında aldığı 3-2'lik galibiyetin ardından ikinci haftada iç sahada beraberlik yaşadı. Karadeniz temsilcisi puanını 4'e yükseltti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...