Hamzaoğlu Burak'ı neden çıkardığını açıkladı

Hamzaoğlu Burak'ı neden çıkardığını açıkladı

SPOR Haberleri

Hamzaoğlu, Osmanlıspor mağlubiyetinin ardından maçı değerlendirdi ve Burak ile Muslera hakkında konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Osmanlıspor'a 2-1 yenildikleri karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.
Hamzaoğlu, "Hiç kimse merak etmesin toparlanırız" diyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü; "Maçı değerlendirmek zor. Kendi sahamızda oynadığımız maçı kazanmak istiyorduk ancak iki haftadır kötü goller yiyiyoruz. Bundan sonra 32 hafta var. Biz yine toparlanırız. Eski günlerimize geri döneriz. Eksiklerimiz var. Görüyoruz. Ama yenilgiye üzüldük tabi ki…"
"MUSLERA'NIN ARKASINDA KİMSE YOK"
"Muslera'nın geçen sezon yaptıkları gözardı edilemez! Bunlar olan şeyler… Forvet hata yapar, orta saha var; orta saha yapar, defans var; defans yapar, Muslera var; ancak Muslera'nın arkasında kimse yok! Muslera'nın hatası değil! Burada bir hata varsa bu bizim hatamız. Oyuncularımın hiçbirinde kusur bulmuyorum. Her şeylerini verdiler. Bazı maçlar vardır, top içeri girmez."
"Osmanlıspor'u da tebrik ediyorum. Açık vermediler. Topu iyi çevirdiler. Ama bizim bunlar şans vermemiz gerekiyor."
BURAK YILMAZ DEĞİŞİKLİĞİ
Hamza Hamzaoğlu, sözlerini Burak Yılmaz değişikliğini değerlendirerek sonlandırdı;
"Doğal olarak tepki verdiler. Mağlubuz santrafor çıkıyor. Tepki gelir. Burak önde savunma yapmadığı için rakip rahat geliyordu. Çıkınca geriden gelenlere yer açıldı. Pozisyonlarımız da oldu."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...