Fikret Orman, Fenerbahçe ve Galatasaray'a gönderme yaptı

Fikret Orman, Fenerbahçe ve Galatasaray'a gönderme yaptı

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı, tarihi rakiplerine stat arayışları konusunda destek olmadıkları için sitem etti. Yeni stadın 2016'ya sarkacağı imasında bulundu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman A Spor'a önemli açıklamalar yaptı. Öncelikle stat konusuna değinen ve, "Müthiş bir stat olacak" deyimini kullanan Orman, "Yeni stat en kısa zamanda bitecek diyelim. Tarih vermeyi çok doğru bulmuyorum şu anda. Çatıyı yükseltmemiz lazım. Rakip statlardan farklı olacak. Halat sistemiyle yapıyoruz. Bayrama kadar çatıyı kaldırmayı düşünüyoruz. 3 ay sonra da Vodafone Arena'yı tamamlamak istiyoruz" diyerek Vodafone Arena'nın 2016 yılına sarkacağına işaret etti. Tarihi rakipleri F.Bahçe ve G.Saray'a gönderme yapıp, "Bu sıkıntılı günleri aşıp bir an önce stadımıza gitmek istiyoruz. Rakip takımlar bize ne stat konusunda, ne de ilk maçları deplasmanda oynama konusunda yardımcı olmadılar. Olimpiyat'ın çimleri değişti. Ligin ilk iç saha maçında taraftar rekoru kırdık. Şimdilik orada devam edeceğiz" diyen Orman hafta içinde ismini vermeyen bir yöneticinin suçlamaları için de, "Hayalet konuşmalar bunlar. Taraftar stadın ne zaman biteceğine, bu hafta hangi takımla maç yapacağımıza bakar" şeklinde konuştu. 
Quaresma'da algı operasyonu
Quaresma üzerinde bir algı oluşturulmaya çalışıldığını belirten Başkan, "Ben taraftara yaranmak için Quaresma'yı almadım. Öyle olsa göndermezdim ki. Efendi bir çocuk ve çok çalışıyor. Hocası da çok memnun. Diğer takım oyuncularının arabaları konuşuluyor mu? Şunu da söyleyeyim kırmızı kart görerek hata yaptı" sözlerini kullandı. Lucas Leiva transferinin kendilerine pahalıya geleceğine vurgu yapan Orman, "Kur artıyor. Veli de 1.5 ay sonra gelecek. Bu transfer beni düşündürüyor. Kapandı da diyemem. Bir karar vereceğiz. Zaten takımı da bırakmıyor" açıklaması yaptı. "Mario Gomez önemli bir transfer ama bize önemli bir transfer olduğunu sahada gösterecek. Biz işin imza tarafını attık, Mario da sahada imza atmalı" diyerek başarı isteyen Orman, "Kulüpte ben seçime gitmek istediğimi söyledim fakat bitirmemiz gereken işler var. Açıkçası seçimi yapmak istiyorum. Stat açılışını bir görelim arkadaşlarla tekrar konuşacağız" değerlendirmesinde bulundu.
Orman'dan inciler
¥ Beşiktaş'ın başına geldiğimizde bunlar 3 aya kadar kaçarlar diyorlardı. Sonra, 'yaa bunlar bu işi kıvıracak galiba' dendi. Maalesef içerden bizi yıpratmaya çalışıyorlar. 
¥ Oyuncularımızı rahat bıraksınlar. Daha oynanmamış maçlarla ilgili yorumlar yapılıyor, yok çete kurmuşlar, yok gece geziyorlar diye... Kimse kanmasın bu tür yalanlara.
¥ Cenk Gönen'in bir mutsuzluğu var. Bizim de Cenk ile alakalı bir mutsuzluğumuz var. Daha motive ve daha işine sahip olarak asılması lazımdı.
¥ Kurlar biraz daha ilerlerse kulüpler bu paraları ödeyemez. Altına atıyorsunuz imzayı ama sonrası tehlikeli. Transfer şampiyonu olmak önemli değil. Önce biz, sonra G.Saray ünlü isimler aldık. Şimdi onlar da ekonomik sıkıntıya girdi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...